HUNTER06 Napisano 8 Sierpnia #704983 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia Tak więc witam was wszystkich serdecznie mam na imię Witek mam lat 18 pochodzę z województwa Kujawsko-Pomorskiego interesuje się jazdą na rowerze i grami komputerowymi i jazdą na łyżwach i na wrotkach itp przybyłem tutaj do was bo mi się spodobał dd2 tylko że jeszcze chodzę do szkoły i do internatu to w weekendy postaram się może kiedyś wbić o ile mi mogą wolne dni starczyć TAK WIĘC DO ZOBACZENIA NA SERWERZE POZDRAWIAM HUNTEREK Bewi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 8 Sierpnia #704984 Administrator Udostępnij Napisano 8 Sierpnia Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bewi Napisano 9 Sierpnia #704985 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia Siems Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefedr0n Napisano 9 Sierpnia #704986 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia hejo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 9 Sierpnia #704995 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 9 Sierpnia Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi