SCRUSH 666 Napisano 11 Sierpnia #705054 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia Nick: SCRUSH Wiek: 34 Doświadczenie (w byciu adminem): 12 lat temu miałem swój serwer i oprócz tego miałem admina na innych serwerowniach. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10/10 Staż w CS-sie: Staż od 2000r z przerwami. Steam / NonSteam: "SCRUSH" STEAM_0:1:873146328 Dlaczego Ty: Sądzę że jestem pewnym gościem który podciągnie serwer pod względem grywalności oraz kultury. Bardzo dobrze znam znajomość AMX MODA. Bardzo dobrze dogaduję się z innymi graczami oraz obecnymi adminami. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-5h (popołudnie,wieczór) Kontakt: https://steamcommunity.com/profiles/76561199706558385/ Link do GameTracker'a: Nie posiadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TamKamper! Napisano 11 Sierpnia #705055 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia z tym amxx 10/10 to przesada ale jak najbardziej na plus na ffa ogarnia i szybko wyłapuje odpalonych graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narotir Napisano 11 Sierpnia #705056 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia Przyda się dobry i ogarnięty admin z doświadczeniem do pomocy w pilnowaniu serwera a nie oszukujmy się od miesięcy jesteśmy we 2. Ode mnie zdecydowane TAK, siedzi tam dłużej niż my niekiedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 12 Sierpnia #705083 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia (edytowane) Na codzie cię nie kojarzę, - Amx 10/10 uwierzę jak zobaczę że umiesz pisać pluginy od pustych stron +/- Admin na naszej sieci + Amxx 10/10 i nie wie jak znaleźć link do GT? Trochę podejrzane Tutaj masz Obojętny @SCRUSH 666GT nie jest obowiązkowe ale każdy kto wejdzie na chociaż 1min z automatu go ma, tylko trzeba wejść na stronę i poszukać się Edytowane 14 Sierpnia przez Piesy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCRUSH 666 Napisano 13 Sierpnia Autor #705095 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 23 godziny temu, Piesy napisał: Gram naprawdę często, poza tym dużo ludzi mnie zna, dziwie się że ty mnie nie kojarzysz... ja ciebie tak Naprawdę nie wiem co mam ci odpowiedzieć GameTracker nie jest obowiązkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TamKamper! Napisano 13 Sierpnia #705097 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia trzymaj scrush GameTracker.com : Player Page for SCRUSH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 31 Sierpnia #705508 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 31 Sierpnia Odpiszę tutaj a tamto podanie wrzucę za moment do kosza. 1. Link do GT jest obowiązkowy do podania w celu zweryfikowania czy grasz - nie jest to równoznaczne z Tworzeniem ta konta, wystarczy poszukać. 2. Przez to wyżej jestem pewny również, że 10/10 jest lekko przesadzone. 3. Nie rozumiem po co kolejny temat stworzyłeś po 5-ciu dniach? Punkty wyżej napisałem ku jasności Jestem w stanie zaakceptować podanie na okres próbny z tego powodu. Także miej się na baczności i rozważnie kieruj decyzjami swoimi. Lepiej pytać niż potem żałować. W razie pytań zapraszam na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 31 Sierpnia #705509 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 31 Sierpnia Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi