xCzarnA Napisano 10 Września 2015 #327678 Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Livio [P] Jak masz na imię? [O] Klaudia [P] Ile masz lat? [O] 18 [P] Uczysz się? [O] Tak [P] Jeśli tak to gdzie? [P] Technik usług fryzjerskich [P] Skąd jesteś? [O] Zielona Góra ZaKrEcOnY [P] Masz chłopaka? [O] Nie [P] Do jakiej szkoły chodzisz? [O] Technikum [P] Ile grasz w cs'a? [O] 5 lat QueQuality [P] Jaki kolor lubisz najbardziej? [O] Miętowy :wub: [P] Co lubisz jeść [O] Wszystko co dobre Ewwwcia. [P] Jakbyś mogła zmienić cokolwiek w sobie, co by to było? [O] Nic bym w sobie nie zmieniła. [P] Czego się najbardziej boisz? [O] Nie mam pojęcia [P] Jak siebie widzisz za 10 lat? [O] Jejku.. jaka stara będę ... [P] Do którego użytkownika z forum M-H masz największą słabość? [O] :huh: [P] Co Cię skłoniło, aby zarejestrować się na forum? [O] Dosyć często grywałam na różnych serwerach, i postanowiłam się zarejestrować [P] Masz zwierzątko? [O] Mam ;> [P] Opiszesz się w trzech słowach? [O] Szczera, kochana, najlepsza [P] Jesteś osobą wartą zaufania? [O] Tak [P] Jesteś uparta? [O] Tak [P] Czy śpiewasz czasem pod prysznicem? [O] No jasne [P] Lubisz mnie prawda? [O] Jasne [P] Budzisz się jako facet, co robisz? [O] :huh: [P] Wolisz pytać czy odpowiadać? [O] Pytać [P] Jak samopoczucie? [O] W porządeczku [P] Czego nie tolerujesz w zachowaniu ludzi? [O] Nieszczerości, sztuczności, kłamstwa [P] Czy łatwo ufasz ludziom? [O] Nie [P] Czy uważasz siebie za dobrą osobę? [O] Tak [P] Czy zgadzasz się ze stwierdzeniem, że "czas leczy rany"? [O] Tak [P] Jakiego zwrotu często używasz? [O] Kurde [P] Pozdrowisz mnie na końcu? [O] Okej Kakashi Hatake [P] Ile lat miałaś gdy zaczęłaś grać w CS'a ? [O] 13 knoppcio [P] Najbardziej znienawidzony przedmiot w szkole ? [O] Fizyka [P] Uprawiasz jakis sport ? [O] Uwielbiam biegi długodystansowe Freezu [P] Masz jakieś lęki? [O] Nie [P] Umiesz pływać? [O] Tak monisia123 [P] Czy faktycznie jesteś czarna? [O] Faktycznie [P] Jaki masz rozmiar stopy? [O] 38 [P] w którym oku masz większego streeta? [O] :huh: [P] Czy myjesz zęby? [O] Oczywiste [P] Dalej jesteś na mnie zła? [O] Znamy się? [P] Czemu tyle tankujesz? [O] :huh: `cruzeN. [P] Czy trzeba być przystojnym by poderwać kobietę? [O] Zależy od kobiety .-. [P] Co cie najbardziej wkurza u chłopaków .? [O] Dziecinność... [P]Co najbardziej cenisz u innych ? [O] Szczerość [P]Jakie masz plany na jutro.? [O] Brak [P]Jak ma na imię twoje zwierzątko ? [O] Rudzinka [P]Piosenka dnia ? [O] Na dziś. [P]Nosisz kolczyki.? [O] Tak [P]Masz rodzeństwo? [O] Mam [P]Kolor oczu ? [O] Brązowe [P]Masz jakąś myśl która ostatnio cię dręczy? [O] Nie [P]Jesteś wysoka czy niska? [O] 168, niska? : P [P]Najładniejsze imię męskie ? [O] Błażej, Damian [P]Czy przed rozmową telefoniczną powtarzasz sobie w głowie co powiesz? [O] Nie [P]Lubisz dostawać kwiaty? [O] Tak [P]Gdybyś mogła żyć 90 lat, czy wolałabyś zachować umysł czy ciało trzydziestolatka? [O] Zachować umysł [P]Co byś zmienił/a w sposobie, w jaki zostałeś wychowany? [O] Nic [P]Co najbardziej doceniasz w przyjaźni? [O] Zaufanie PrzemKo [P] Ulubiona broń? [O] m4 [P] Jak zdrowie ? [O] W porządku [P] Kto cię z forum najbardziej śmieszy ? [O] Lepiej będzie jak się nie wypowiem [P] Jak masz na drugie imię? [O] Nie mam drugiego imienia :> [P] Masz w planach zostać admina m-h ? [O] Plany były : D dzejki [P] Jestem juz CzarnY? [O] Nie : D AnalTerrorist [P] Wolisz dresy czy rurki ? [O] Rurki [P] Wolisz Pepsi czy Mirinde ? [O] Pepsi DR.ROZPIERDUCHA [P] Dlaczego mówisz gdzie jestem na Jb (gdzie się ukryłem by się zbudyniować)? :< [O] Już nie jesteś moim kumplem bydlak [P] Skąd jesteś ? [O] Zielona Góra [P] Masz zwierzaka ? [O] Mam ;> [P] Jeżeli tak to jakiego ? [O] A takiego ;> [P] Lubisz grać w cs ? [O] No proste. [P] Jeżeli tak to na jakich serwerach. [O] Ostatnio na JailBreaku i DD2/INF. MISI3K [P] Lubisz mnie? [O] Lubię [P] Ile masz wiosen? [O] 18 [P] Lubisz Biebera? [O] Nie Nynek [P] Gdzie jest Nemo? [O] Gdzie jest Nynek? [P] O czym myślałby stół gdyby myślał? [O] Yyyy [P] Masz samochód? [O] Dopiero prawko robię [P] Co byś zmieniła na forum? [O] Nic [P] Skąd pomysł na taki nick? [O] Brunetka, taką mam ksywe ;> taki nick mam od początków mojej przygody z Counter-Strike'm, nigdy go nie zmienię raczej, za bardzo się przywiązałam. : P [P] Jak się czujesz? [O] Mogłoby być lepiej [P] Wrzucisz jakieś zdjęcia na forum? [O] Może [P] Co byś zabrała na bezludną wyspę? [O] Mojego rudziaszka [P] Gdzie masz największe łaskotki? [O] Wszędzie [P] Opiszesz mnie w trzech słowach? [O] Nie lubi mnie, jest nie miły dla mnie, i w ogóle 3 razy nie a tak ogólnie to botek [P] Real Madryt czy Fc Barcelona? [O] Nie interesuję się [P] Dres czy sukienka? [O] Zależy [P] Spodnie czy spódnica? [P] Zależy [P] Rajstopy czy pończochy? [O] Pończochy ;> [P] Obcasy czy trampki? [O] Zależy [P] BMW czy AUDI? [O] bmw : D [P] 1.6 czy GO? [O] Bardziej podoba mi się klasyk ;p [P] FB czy NK? [O] NK [P] Pizza czy sałatka? [O] Sałatka [P] Hamburger czy frytki? [O] Hamburger [P] Herbata czy kawa? [O] Kawka Pozdrawiam Ewcie, i nominuję: Zakreconego : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clau. Napisano 10 Września 2015 #327684 Udostępnij Napisano 10 Września 2015 [P] Do którego użytkownika z forum M-H masz największą słabość? [O] :huh: Czemu takie zdziwienie? Chodziło o to, kogo najbardziej lubisz z M-H p.s. Dzięki za pozdrowienia, nie spodziewałam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 10 Września 2015 #327685 Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Ciekawe odpowiedzi Można się dużo dowiedzieć BMW <3 I mogłaś wybrać Real Madryt Miały być 3 słowa... Kochany, kochany, kochany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xCzarnA Napisano 10 Września 2015 Autor #327686 Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Czemu takie zdziwienie? Chodziło o to, kogo najbardziej lubisz z M-H p.s. Dzięki za pozdrowienia, nie spodziewałam się Nie będę nikogo faworyzować :wub: Nie ma za co! <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 11 Września 2015 #327715 Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Dobra nominacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 11 Września 2015 #327708 Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Super odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zakręcony Napisano 11 Września 2015 #327748 Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Dzięki za nominacje a tak w ogóle to fajny kotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 11 Września 2015 #327841 Udostępnij Napisano 11 Września 2015 pff gdzie reszta odpowiedzi ode mnie? fiu fiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuKa Napisano 11 Września 2015 #327853 Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Jak to były? ;d nie poddawaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 13 Września 2015 #328368 Udostępnij Napisano 13 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi