laleczkaczuke Napisano 22 Sierpnia #705307 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia Twój nick podczas gry: LaleczkaCZUKE Godzina, data zdarzenia: 23:00 Mapa: DE_WESTWOOD STEAM_ID / IP: 89.234.207.120 Uzasadnienie: Graliśmy z kolegami i we trzech dostaliśmy bana na niby cheatowanie oni dostali bana z możliwością wstawienia ss i dostali unbana no bo nikt z nas nie był odpalony a ja dostałem bana na zawsze bez screenów. Admin Pjesy rozdaje bany za nic. Nie mam nawet screenów żeby się obronić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 22 Sierpnia #705308 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia (edytowane) tak jak napisałeś graliście we 3 z czego tylko 2 dostało bany, 1 dostał screeny a drugi dostał bana za cheaty zaraz rozpiszę demka i @ Bewi albo @ TamKamper! je przejrzą i zdecydują bo ja nie mogę wsm to i tak oberwe zapewne za to, ale na demku mam całe g..no akcje które są podejrzane to tylko 2 jak patrzyłem więc dowodu zbytnio nie mam dam ci zaraz ub, mój błąd, i wytłumacz mi tylko czemu twój kolega ciągle spamił /zgłoś i ciebie jako cheatera Edytowane 22 Sierpnia przez Piesy Morfiix dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laleczkaczuke Napisano 22 Sierpnia Autor #705310 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia dobrze ale nie rozumiem bana chcieliśmy fajnie spędzić czas z kolegami po robocie a tu bany z dupy lecą, to że ktoś lepiej gra to nie znaczy że cheatuje nie potrzebuje wspomagacza zeby napierdalac heady pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 22 Sierpnia #705314 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi