laleczkaczuke Napisano 22 Sierpnia 2024 #705307 Napisano 22 Sierpnia 2024 Twój nick podczas gry: LaleczkaCZUKE Godzina, data zdarzenia: 23:00 Mapa: DE_WESTWOOD STEAM_ID / IP: 89.234.207.120 Uzasadnienie: Graliśmy z kolegami i we trzech dostaliśmy bana na niby cheatowanie oni dostali bana z możliwością wstawienia ss i dostali unbana no bo nikt z nas nie był odpalony a ja dostałem bana na zawsze bez screenów. Admin Pjesy rozdaje bany za nic. Nie mam nawet screenów żeby się obronić
Piesy Napisano 22 Sierpnia 2024 #705308 Napisano 22 Sierpnia 2024 (edytowane) tak jak napisałeś graliście we 3 z czego tylko 2 dostało bany, 1 dostał screeny a drugi dostał bana za cheaty zaraz rozpiszę demka i @ Bewi albo @ TamKamper! je przejrzą i zdecydują bo ja nie mogę wsm to i tak oberwe zapewne za to, ale na demku mam całe g..no akcje które są podejrzane to tylko 2 jak patrzyłem więc dowodu zbytnio nie mam dam ci zaraz ub, mój błąd, i wytłumacz mi tylko czemu twój kolega ciągle spamił /zgłoś i ciebie jako cheatera Edytowane 22 Sierpnia 2024 przez Piesy Morfiix dodał reakcję 1
laleczkaczuke Napisano 22 Sierpnia 2024 Autor #705310 Napisano 22 Sierpnia 2024 dobrze ale nie rozumiem bana chcieliśmy fajnie spędzić czas z kolegami po robocie a tu bany z dupy lecą, to że ktoś lepiej gra to nie znaczy że cheatuje nie potrzebuje wspomagacza zeby napierdalac heady pozdro
Piesy Napisano 22 Sierpnia 2024 #705314 Napisano 22 Sierpnia 2024 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
2
Popularne Dni
22 Sie
4
Najaktywniejsi w tym temacie
Piesy 2 posts
laleczkaczuke 2 posts
Popularne Dni
22 Sie 2024
4 posts
Popular Posts
Piesy
tak jak napisałeś graliście we 3 z czego tylko 2 dostało bany, 1 dostał screeny a drugi dostał bana za cheaty zaraz rozpiszę demka i @ Bewi albo @ TamKamper! je przejrzą i zdecydują bo ja nie mogę