Skocz do zawartości

odwołanie od bana anti cheat

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas grania: NikeCS

Godzina, data zdarzenia: 13:29/30 - 26.08.2024

Mapa: Dust2

Link do screenów: https://megawrzuta.pl/filesgroup/a18576aa5657c25e6bb3c148ac104da4.html

STEAM_ID / IP:   STEAM_1 : 0 : 114093049  / IP: 5.173.196.7

[ Jak zdięcia nic nie mówią to moge poweidziec ze od rana grałem z administracją serwera nic mi nie dali i chwile przed banem a bardziej około 30 min lub od godziny grałem z adminem cos chyba na f ma nick i raczej jak bym grał na czyms to by nadał mi bana bo grał ze mna X razy i nic nie dostałem a bot mnie zlapał jak typy sie ustawily blisko a mi 2 hedy i 1 cialo weszło albo 3 hedy w przeciagu 1 sek nie całej bo sie ustawili obok siebie bo to było w ciasnym miejscu i chyba boty albo gracze nwm ] 

Edytowane przez NikeCS_GON

Teraz, TamKamper! napisał:

Spakuj ss`y w paczke .rar prosze i znajdź plik MultiHeadDemo_1 MultiHeadDemo_2 MultiHeadDemo_3

co do demek mam je na komputerze czy gdzie bo jak na stronie to nie dam rady znaleść a ss zaraz spakuje do .rar

a tu link do pliku .rar 

https://megawrzuta.pl/download/2794e831efcadea7b7c89937b018ae0a.html

Edytowane przez NikeCS_GON

Demka znajdziesz w C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Half-Life\cstrike jeśli ns to szukaj w cstrike

nie mam gre na steamie przez co  nie mam tego demka tam a w cstrike nie widze żadnych demek moge ci nagrac folder i wyslac na np dc i najwyzej bys mi pomógł 

ss`y czyste choć brakuje demek i hltv

@ Piesy  co myślisz :? 

a jak wejde na cs i wpisze viewdemo i klikne enter to tam bede miec wszystkie pliki jeżeli chodzi o serwery ? i jak mowie no grałem z adminami jakby oni mi nadali to jeszcze okej ale od anti cheata...  moge podac konta z ktorymi gralem poza 1 bo nie wiedzialem kto jest adminem a odpisywal na @@ czy tam na @

Teraz, NikeCS_GON napisał:

a jak wejde na cs i wpisze viewdemo i klikne enter to tam bede miec wszystkie pliki jeżeli chodzi o serwery ? i jak mowie no grałem z adminami jakby oni mi nadali to jeszcze okej ale od anti cheata...  moge podac konta z ktorymi gralem poza 1 bo nie wiedzialem kto jest adminem a odpisywal na @@ czy tam na @

a własnie bo problem jest bo widze ze napisalem na cod200 a mi chodzilo o tryb only dust 2.... 

• Opiekun Sieci
  • Administrator
  • Opiekun CS 1.6 COD 400

Temat zaspamiony został, więc już dorzucę dwa grosze...

@ TamKamper!  odwołanie jest za bana z antycheata - po co jakieś screen'y i wdawanie się w dyskusję? Nie rozumiem też po co zapraszasz w takiej sytuacji drugiego członka UBT dodatkowo

@ NikeCS_GON  szukasz tych 3 plików kulturalnie w cstrike lub innych folderach z gry i wrzucasz do tematu - nic innego poza plikami, żadne screeny czy jakieś wyjaśnienia nie są nam potrzebne. Będzie znowu coś napisane w stylu wyżej to zamknę temat.

Teraz, Born napisał:

Temat zaspamiony został, więc już dorzucę dwa grosze...

@ TamKamper!  odwołanie jest za bana z antycheata - po co jakieś screen'y i wdawanie się w dyskusję? Nie rozumiem też zaproszenie po co zapraszasz w takiej sytuacji drugiego członka jeszcze

@ NikeCS_GON  szukasz tych 3 plików kulturalnie w cstrike lub innych folderach z gry i wrzucasz do tematu - nic innego poza plikami, żadne screeny czy jakieś wyjaśnienia nie są nam potrzebne.

no okej tylko gdzie ja mam je znaleść jak nawet wpisując demko z waszego serwera co mi dał to nic mi nie wyskakuje to gdzie mam je znaleść jeszcze poszukam ale no 

• Admin CS 1.6 FFA
  • Support Admin

watekzamkniety.png

Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie.
Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.
Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...