NikeCS_GON Posted August 27 #705426 Share Posted August 27 propozycja na serwer by była taka - usuniecie ogladanie przeciwnikow [ admin by mogl ] w zamian tego dac mozliwość przez gracza podnoszenia osoby 1 na runde czyli gram np po stronie ct jest 1 vs 3 nie podnosilem nikogo w rundzie to podchodze pod cialo gracza bez kucania trzymam e i tą osobe lecze by powstala np z 50 hp albo ze 100 hp i juz nikgo wiecej w tej rundzie az ktos nie wygra niemoglbym podnosic jak juz to ta odrodzona osoba by mogla kolejna osobe podniesc - eventy na serwerze -reklamowanie serwera np wspolprace z serwerami , ze stronami na stronie z topkami sererow dac link na serwerze do polubienia serwera czym wiecej polubien tym wyzej w tabeli a gracz by dostawal jakies nagrody - kolo fortuny na forum , mozna bylo by tam wygrac rangi , pln na wasz sklep itp - skiny moze za walute serwerowa oraz kille - np unikalne spadochrony do kupna za walute na serwerze MultiQuote Quote @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikrus Posted August 27 #705433 Share Posted August 27 propozycja numer 1. Jest to całkiem bez sensu bo są boty do wyboru które można wziąć propozycja numer 2. Ciekawe o jakich masz na myśli ale jestem za propozycja numer 3. NIe wiem czy jest ale za topke można było by dostać svipa i vipa. A co do reklamy na serwerze codziennie i tak ludzie siedzą. propozycja numer 4.Po co takie rzeczy. Myślę, że nie postało by to długo propozycja numer 5. Skiny masz za kille. Zaczynają się niektóre od 100 killi a inne od 250. propozycja numer 6. Nigdy nie widziałem nigdzie skinów do spadochronów. MultiQuote Quote @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikeCS_GON Posted August 27 Author #705435 Share Posted August 27 4 godziny temu, mikrus napisał: propozycja numer 1. Jest to całkiem bez sensu bo są boty do wyboru które można wziąć propozycja numer 2. Ciekawe o jakich masz na myśli ale jestem za propozycja numer 3. NIe wiem czy jest ale za topke można było by dostać svipa i vipa. A co do reklamy na serwerze codziennie i tak ludzie siedzą. propozycja numer 4.Po co takie rzeczy. Myślę, że nie postało by to długo propozycja numer 5. Skiny masz za kille. Zaczynają się niektóre od 100 killi a inne od 250. propozycja numer 6. Nigdy nie widziałem nigdzie skinów do spadochronów. 1 dla tego jak by bylo wiecej geaczy boty by sie usunelo 3. Ale aby bylo wiecej graczy 4 aby bylo wiecej nagrod to przyciagnie troche graczy mordko 5. Ale aby bylo wiecej skinow6. Jak by znalezli osobe co piwze pluginy to by mogli to salatwic moze a uwiers mi prses to serwer by byl wyjatkowy trochr ze mavjakis inny pomysk niz kazdy inny serwrr i na ruskich serwerqch masz np skrzydla itp MultiQuote Quote @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator aquax Posted September 4 #705637 Administrator Share Posted September 4 Niektóre te propozycję są ciekawe ale tutaj nie chcemy za bardzo dodawać rzeczy lub zmieniać. Powstanie drugi dd2 i myślę, że tam można będzie wgrać więcej takich rzeczy 4fun. Livio 1 MultiQuote Quote @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts