NikeCS_GON Napisano 27 Sierpnia #705426 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia propozycja na serwer by była taka - usuniecie ogladanie przeciwnikow [ admin by mogl ] w zamian tego dac mozliwość przez gracza podnoszenia osoby 1 na runde czyli gram np po stronie ct jest 1 vs 3 nie podnosilem nikogo w rundzie to podchodze pod cialo gracza bez kucania trzymam e i tą osobe lecze by powstala np z 50 hp albo ze 100 hp i juz nikgo wiecej w tej rundzie az ktos nie wygra niemoglbym podnosic jak juz to ta odrodzona osoba by mogla kolejna osobe podniesc - eventy na serwerze -reklamowanie serwera np wspolprace z serwerami , ze stronami na stronie z topkami sererow dac link na serwerze do polubienia serwera czym wiecej polubien tym wyzej w tabeli a gracz by dostawal jakies nagrody - kolo fortuny na forum , mozna bylo by tam wygrac rangi , pln na wasz sklep itp - skiny moze za walute serwerowa oraz kille - np unikalne spadochrony do kupna za walute na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikrus Napisano 27 Sierpnia #705433 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia propozycja numer 1. Jest to całkiem bez sensu bo są boty do wyboru które można wziąć propozycja numer 2. Ciekawe o jakich masz na myśli ale jestem za propozycja numer 3. NIe wiem czy jest ale za topke można było by dostać svipa i vipa. A co do reklamy na serwerze codziennie i tak ludzie siedzą. propozycja numer 4.Po co takie rzeczy. Myślę, że nie postało by to długo propozycja numer 5. Skiny masz za kille. Zaczynają się niektóre od 100 killi a inne od 250. propozycja numer 6. Nigdy nie widziałem nigdzie skinów do spadochronów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NikeCS_GON Napisano 27 Sierpnia Autor #705435 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 4 godziny temu, mikrus napisał: propozycja numer 1. Jest to całkiem bez sensu bo są boty do wyboru które można wziąć propozycja numer 2. Ciekawe o jakich masz na myśli ale jestem za propozycja numer 3. NIe wiem czy jest ale za topke można było by dostać svipa i vipa. A co do reklamy na serwerze codziennie i tak ludzie siedzą. propozycja numer 4.Po co takie rzeczy. Myślę, że nie postało by to długo propozycja numer 5. Skiny masz za kille. Zaczynają się niektóre od 100 killi a inne od 250. propozycja numer 6. Nigdy nie widziałem nigdzie skinów do spadochronów. 1 dla tego jak by bylo wiecej geaczy boty by sie usunelo 3. Ale aby bylo wiecej graczy 4 aby bylo wiecej nagrod to przyciagnie troche graczy mordko 5. Ale aby bylo wiecej skinow6. Jak by znalezli osobe co piwze pluginy to by mogli to salatwic moze a uwiers mi prses to serwer by byl wyjatkowy trochr ze mavjakis inny pomysk niz kazdy inny serwrr i na ruskich serwerqch masz np skrzydla itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 4 Września #705637 Administrator Udostępnij Napisano 4 Września Niektóre te propozycję są ciekawe ale tutaj nie chcemy za bardzo dodawać rzeczy lub zmieniać. Powstanie drugi dd2 i myślę, że tam można będzie wgrać więcej takich rzeczy 4fun. Livio dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 29 Września #706380 Udostępnij Napisano 29 Września Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi