stefanzzadupia Napisano 10 Września 2015 #327590 Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Nick cheat'era: grzechu Godzina, data zdarzenia: po 18:30 Mapa: de_inferno Link do demka lub link do HLTV (od której minuty wchodzi cheat'er):http://speedy.sh/Ne7RB/grze.dem STEAM_ID/IP cheat'era: 31.1.180.216:27005 [sTEAM_0:4:955544019] Uzasadnienie: Wydaje mi się ,że gościa ma wh, ja wiem może nie jestem jakimś pro playerem ale jak się biegnie to się celuje tam gdzie mogą wybiec przeciwnicy a On celuje perfidnie po ścianach, przepraszam że demko takie długie ale gościu ma problemy ze strzelaniem i nie zawsze jak widać na załączonym obrazu przyceluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 10 Września 2015 #327599 Udostępnij Napisano 10 Września 2015 gracz czysty normalnie wyczekuje kazdego gracza , widać gra na słuch .Zostawie na ocene innych do jutra rana mi się zdaje wystarczy czas . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 11 Września 2015 #327926 Udostępnij Napisano 11 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi