SiaraOfficial Napisano 3 Września #705623 Udostępnij Napisano 3 Września Witam, wczoraj wieczorem próbowałem zakupić svipa, dwa razy wysyłałem sms bo za pierwszym razem dostałem info ze zły kod, łacznie poszly dwa sms na ktore mam kody a nie mam vipa w grze. Smsy z kodami posiadam w razie czego. prosze o pomoc pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 3 Września #705624 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 3 Września @ SiaraOfficial Siema, napisz do mnie na pw odnośnie tej sytuacji. Wklej tam od razu kody i treści smsów (wraz z datą kiedy otrzymałeś) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 3 Września #705625 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 3 Września Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi