Styl Pokazu :* Napisano 9 Września 2015 #327413 Udostępnij Napisano 9 Września 2015 no to mam dwie małe propozycję, moim zdaniem powinień już być jakiś reset, dużo już ludzi czeka ;c a druga, to dodać premki z coda 400, te Assasina, Śmierć i nie wiem jakie tam są jeszcze, bo ciągle to samo, bo mnie akurat nudzi granie tymi premkami, a myślę że jak by się dodało te premk, to by było ciekawiej na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 9 Września 2015 #327211 Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Reset to pewnie będzie jak ktoś wbije 201. Co do tych klas to masz rację dodał bym kilka premium jak i kilka klas darmowych a stare klasy którymi nikt nie gra wykasował . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 9 Września 2015 #327424 Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Reset bedzie jak ktos wbije 201 a przy okazji tego resetu mozna by bylo wgrać nowych klas, moze nie koniecznie tych z cod 400 ale jakis nowych. bo gra stala sie troszke monotonna. na tym serwie male odświeżenie by sie przydalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 10 Września 2015 #327451 Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Po resecie będą zmiany zarówno klas jak i mapek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 10 Września 2015 #327452 Udostępnij Napisano 10 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi