KreatywnyAli Napisano 9 Września 2015 #327290 Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Głupia sytuacja,ale zapomniałem pinu na serwerze[potrzebny żeby użyć klucza,wybrac skiny itd.].I moje pytanie brzmi,czy dałoby się jakoś mi ten pin zresetować czy jakoś zmienić? Nick:KreatywnyAli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuskieFajki90 Napisano 9 Września 2015 #327297 Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Z tym na pw do aquaxa I na przyszlosc zapisz na czole lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal. Napisano 9 Września 2015 #327427 Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Nikt wiecej Ci nie pomoże tu w tym oprócz Evo i aquax'a.. :facepalm: By uniknąć spamu lepiej od razu /close. A ty kreatywny na pw do wymienionych wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 10 Września 2015 Premium #327526 Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Podsyłam h@ i zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 10 Września 2015 Premium #327527 Udostępnij Napisano 10 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi