happy Napisano 9 Września 2015 Weteran MH #327242 Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Nie wiem cześć osób będzie zła chce zrezygnować z klanu nie ma sensu na mnie na forum zero aktywności itp wandi coś się udziela ale to normalne on wszędzie jest (bez obrazy wandi) . Logis poszedł na wolne i tak stoi nasu się obudzil ale on ma pracę wyrozumiale choć na forum bywal , pretesji do nikogo chcieć nie chce choć bym mógł . Nie wiem jak logis uzna albo odejdę albo chwilowo wstrzymuje się od pomocy itp. Jak widzę to szlak trafia przyznam szczerze widziałem inne serwery w tym skaja i tam często się każdy udziela jeżeli chcemy klan to zgrajmy się , bo może się posypać to ze sobie gram nie oznacza że nie muszę wejść na forum , tutaj zawsze są indformacje trzeba ciągle na steam blakac .. tyle ode mnie temat zostawię otwarty na komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
logiś Napisano 9 Września 2015 #327252 Udostępnij Napisano 9 Września 2015 voloi zrezygnował, dziękuje za współpracę, do pażdziernika reaktywacja składu, pod koniec powiem kto zostaje kto odchodzi, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 12 Września 2015 Premium #327984 Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Juz teraz powinno kilku polecieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 23 Września 2015 Weteran MH Autor #333257 Udostępnij Napisano 23 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi