Skocz do zawartości

[BEZ UB] Odwołanie Leonik

Leonik4201

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas gry: Leonik
Godzina, data zdarzenia:  10:03:57    02.10.2024
Mapa: cs_italy2
STEAM_ID / IP: STEAM_1:0:948076549
Uzasadnienie: grałem na spokojnie  strzelam z deagla i  zmieniłem broń i biłem  drugiego gracza i nagle anty cheat   mi wyskoczył  miałem już taki błąd na jednym serwerze  i wyszło że właściciel  drugiego serwera  źle skonfigurował  anty cheata i banowało  przy ruszaniu myszką za szybko  
*Demka z serwera:: nie mogę go znaleźć  na stronie hltv.. bo godzina z banem nie pokrywa się z demkiem moim 

• Opiekun Sieci

Demka znajdują się w folderze cstrike pod nazwą MultiHeadDemo1.dem 2 i 3

Każdemu są nagrywane podczas pobytu na serwerze - poszukaj i wstaw je do tematu

wstaw te demka, bo oglądając demko z hltv na 80% jestem pewny że miałeś wh, co szło częste głowy co anty cheat mógł wyłapać jako aima wstawisz te demka to sie wszystko wyjasni

na dole masz informacje gdzie znaleźć demka z twoją pespektywą

Demka z serwera nagrywane są pod nazwą MultiHeadDemo_1.dem, MultiHeadDemo_2.dem, MultiHeadDemo_3.dem i znajdują się w folderze csstrike.
Prosimy o wrzucanie wszystkich trzech!

na moje kolega @ Leonik4201  posiada wh ale proszę o wypowiedzenia się @ TamKamper! , @ Bewi  ciężko nawet rozpisywać praktycznie cały czas wchodził wcelowany według mnie a już wogóle to w ciągu 14 minuty już się nawet nie krył

Edytowane przez Piesy

Demo nr1

8:00 - po zabiciu pierwszego ct wycelowany w nastepnego 

12:34-Wycelowany w przeciwnika + przeskoczył celownik

14:12-Wycelowany w balkon (nwm jak ta miejscówka sie nazywa)

15:55-celownik po zabiciu ct przeskakuje

16:06- skan przez ściane

16:24-Wycelowany w ct

17:21-Kolejny skan

zastanawiają mnie twoje tzw: ścinki przy strzale gdy latasz nie strzelając nic nie ścina 

Jak dla mnie dobrze kryjący się cheater Pozdrawiam.

watekzamkniety.png
@ Leonik4201  nie dostajesz ub z powodu tego iż według 2/3 ubt grałeś na cheatach, bana zostawiam tego na 2 miesiące i go nie skracam ani nie nadaje dłuższego abyś poniósł za to karę

Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie.
Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.
Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Edytowane przez Piesy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...