Leonik4201 Napisano 2 Października #706464 Udostępnij Napisano 2 Października Twój nick podczas gry: Leonik Godzina, data zdarzenia: 10:03:57 02.10.2024 Mapa: cs_italy2 STEAM_ID / IP: STEAM_1:0:948076549 Uzasadnienie: grałem na spokojnie strzelam z deagla i zmieniłem broń i biłem drugiego gracza i nagle anty cheat mi wyskoczył miałem już taki błąd na jednym serwerze i wyszło że właściciel drugiego serwera źle skonfigurował anty cheata i banowało przy ruszaniu myszką za szybko *Demka z serwera:: nie mogę go znaleźć na stronie hltv.. bo godzina z banem nie pokrywa się z demkiem moim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 2 Października #706465 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 2 Października Demka znajdują się w folderze cstrike pod nazwą MultiHeadDemo1.dem 2 i 3 Każdemu są nagrywane podczas pobytu na serwerze - poszukaj i wstaw je do tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 2 Października #706466 Udostępnij Napisano 2 Października (edytowane) wstaw te demka, bo oglądając demko z hltv na 80% jestem pewny że miałeś wh, co szło częste głowy co anty cheat mógł wyłapać jako aima wstawisz te demka to sie wszystko wyjasni na dole masz informacje gdzie znaleźć demka z twoją pespektywą Demka z serwera nagrywane są pod nazwą MultiHeadDemo_1.dem, MultiHeadDemo_2.dem, MultiHeadDemo_3.dem i znajdują się w folderze csstrike. Prosimy o wrzucanie wszystkich trzech! na moje kolega @ Leonik4201 posiada wh ale proszę o wypowiedzenia się @ TamKamper! , @ Bewi ciężko nawet rozpisywać praktycznie cały czas wchodził wcelowany według mnie a już wogóle to w ciągu 14 minuty już się nawet nie krył Edytowane 2 Października przez Piesy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonik4201 Napisano 2 Października Autor #706467 Udostępnij Napisano 2 Października megawrzuta.pl/akcvmnlk @ Piesy trzymaj Bewi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TamKamper! Napisano 2 Października #706477 Udostępnij Napisano 2 Października Demo nr1 8:00 - po zabiciu pierwszego ct wycelowany w nastepnego 12:34-Wycelowany w przeciwnika + przeskoczył celownik 14:12-Wycelowany w balkon (nwm jak ta miejscówka sie nazywa) 15:55-celownik po zabiciu ct przeskakuje 16:06- skan przez ściane 16:24-Wycelowany w ct 17:21-Kolejny skan zastanawiają mnie twoje tzw: ścinki przy strzale gdy latasz nie strzelając nic nie ścina Jak dla mnie dobrze kryjący się cheater Pozdrawiam. Bewi i pemeq #URLOP dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 2 Października #706480 Udostępnij Napisano 2 Października (edytowane) @ Leonik4201 nie dostajesz ub z powodu tego iż według 2/3 ubt grałeś na cheatach, bana zostawiam tego na 2 miesiące i go nie skracam ani nie nadaje dłuższego abyś poniósł za to karę Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Edytowane 2 Października przez Piesy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi