Fox_r2 Napisano 3 Października #706506 Udostępnij Napisano 3 Października Nick: Fox_r2 Wiek: 17 Steam id: STEAM_0:0:101729172 Znajomość AMXX:(1-10): 7 Coś o sobie: Jakub lat 17 zainteresowania motoryzacja. Uczę się jestem w 3 klasie technikum w wolnym czasie lubię sobie pograć oraz jestem osobą pomocną i szybko się uczącą. Doświadczenie: Mam doświadczenie w roli admini nawet na tej sieci np. na tym serwerze z 2-3 lata temu oraz na serwerze CS GO MOD pod dowodnictwem Vistera i przydupasa Kameleona ( kc kameleon ). Trochę wiedzy mogło ubyć ale szybko ja nadrobię bo jak pisałem wyżej jestem osobą co szybko się uczy a wyzwania to nie problem. Bewi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 3 Października #706516 Udostępnij Napisano 3 Października przelew 5zl na konto i załatwione w wolnej chwili nadam uprawnienia (jeśli nie przypomnij) w razie pytań pisz do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 3 Października #706517 Udostępnij Napisano 3 Października Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi