pemeq #URLOP Napisano 5 Października #706567 Udostępnij Napisano 5 Października (edytowane) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dziś w wyniku libacji alkoholowej @ Livio się przewrócił i wpadł do ogniska! W tym wydaniu 5 wybrańców ma szansę zrównać z błotem osobę, która się smaży na ruszcie! Tu nie obowiązuje piękno wypowiedzi i tylko dobre słowo, a wręcz każdy czeka na równanie takiej osoby z błotem! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. Co sądzisz o @ Livio ? -Swój chłop -Chyba Livio był ta - jak to livio kozak w necie pi*** w świecie -Jako że nie znam dużej części forum to Livio kojarzę zawsze z moderacją czyli sztywny git. -Spamuje nocą ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- 2. Do czego mógłbyś/mogłabyś go porównać? -mogłbym go porównać do piachu wielkiej kupy piachu -do Norwegii -Do władcy małpeczek i gorzałek -Do Wikinga -Myślę że taka ukryta kamera, nie wiadomo czy jest ale wiadomo że może obserwować. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- 3. Co odróżnia go od innych użytkowników? -że jeszcze nie jest zbanowany -Anonimowość -Awatar który kojarzy mi się tylko z nim. -Kolor -siedzi do bardzo późna ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- 4. Jaka ranga najbardziej pasowałaby do @ Livio -Moderator taka jaka wsm jest. -Obecna pasuje -taką jaką ma -Wydaje mi się że Moderator jest git. -Zbanowany ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- 5. Jaka była Twoja pierwsza myśl gdy go poznałeś/aś? -Nie pamiętam -narcyz -"Oby był spoko" -Konkretny jajcarz -nie pamietam ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- 6. Jaka jest jego największa wada? -Aktywność -Ciężkie pytanie, zbytnio nie znam więc myślę że mała aktywność na forum lecz mogę się mylić -brak -zapatrzony w siebie -Zbyt surowy czasem ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- 7. Jaka jest jego największa zaleta? -Aktywność -chce dobrze dla sieci -że jest jeszcze na tej sieci -Pomocny chłopak -Jest konkretny w tym co robi ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- 8. Jeśli miałby być postacią z gry to jaką byłby według Ciebie? -tą która ginie na początku gry -Kratosem -Myślę że taki Spiderman pojawi się zrobi co ma zrobić i spada dalej -wiking -Nie przypominam sobie żadnej ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- 9. Co najbardziej Cię w nim denerwuje? -Wszystko -jego obecność tutaj -Nie poznałem jeszcze takiej rzeczy. -Chyba nic -nic ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- 10. Opisz go jednym słowem. -Git -Ghost -Islandia -Livio po prostu xD -wrzód ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- DZIEKI ZA UDZIAŁ I DO NASTĘPNEGO! Edytowane 5 Października przez pemeq Livio, TamKamper!, aquax i 2 innych dodali reakcje 3 2 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 5 Października #706574 Udostępnij Napisano 5 Października Dzięki grzbiety, też was lubię TamKamper! i pemeq #URLOP dodali reakcje 1 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 5 Października #706581 Weteran MH Udostępnij Napisano 5 Października JD pemeq #URLOP dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bewi Napisano 5 Października #706584 Udostępnij Napisano 5 Października kckc pemeq #URLOP dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 5 Października #706585 Udostępnij Napisano 5 Października jl pemeq #URLOP i TamKamper! dodali reakcje 1 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi