Flyleaf Napisano 8 Września 2015 #327080 Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Wzór skargi (data i godzina): po 18:10 2015-09-07 Nick admina/gracza, który zawinił: syjon Dowody: Na wstępie chcę powiedzieć, że daje kopiuj-wklej z konsoli, ponieważ windows nie robi mi zrzutów ekranu z gier. Jeśli potrzeba, screen z tym txt Yamshy..: http://i.grab.la/05908-28349057-cfb9-440c-8ba7-9b2161cef2cd.bmp [saper - 110] *DEAD* MateR : zamiasty yamshy,D [Zolnierz Militarny - 52] *DEAD* Xerox123 : kto zbanowa adhamianiszoek [Fliper - 26] *DEAD* Slab!aK ^,^ : jaki kurw szczyl [RoundSound] Teraz gramy: TT Multi-Head: Najlepszy gracz w tej rundzie: AdHD | Mamrot Multi-Head: Zdobyl 5 fragow Multi-Head: Ustrzelil 3 hsow *** AlibaBa'Shady killed wu with a headshot from scout *** lona killed AdHD | Mamrot with awp PTB: Koniec rundy, sprawdzam druzyny. Slab!aK ^,^ killed H with tmp Counter-UAV wezwany przez Verron [Zolnierz Militarny - 52] Xerox123 : odbanujcie go [Assasin (PREMIUM) - 158] xVol4r : banuj yamshe syjon!!! Yamsha killed Xerox123 with grenade `3p1c F41L `.! killed Lerix with m4a1 UAV wezwany przez Verron `3p1c F41L `.! killed AdHD | Ch#ster with m4a1 *** Major killed Cynamon with a headshot from m4a1 *** *** xVol4r killed Lothar with a headshot from mp5navy *** *** Kamil?! killed MateR with a headshot from ak47 *** Xerox123 (RADIO): Fire in the hole! Yamsha killed `3p1c F41L `.! with awp KUCYK killed xVol4r with mine *** Slab!aK ^,^ killed Major with a headshot from tmp *** MateR killed Kamil?! with mine Yamsha killed PicassO with awp `3p1c F41L `.! (RADIO): Fire in the hole! KUCYK killed lona with mine KUCYK killed Wariat. with m3 Major (RADIO): Fire in the hole! [Assasin (PREMIUM) - 85] syjon : nie da sie idioto ma juz bana [saper - 110] *DEAD* Świadkowie: Mater, Mamrot między innymi byli uczestnikami rozmowy. Uzasadnienie: Brak kultury. Napisałem na u@, nie tylko ja, że yamsha po txt chodzi, on zamiast Yamshy, zbanował Mszanioka. Mówiliśmy mu, żeby odbanował Mszanioka, a zbanował Yamshe. Jego odpowiedz była prosta: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2015 #327089 Udostępnij Napisano 8 Września 2015 hmmm... Patrząc na to tak: -Obraza/kultura syjona... No sytuacja wygląda tak, że o takie jedno "idioto", nie ma co spinać. -Co innego jest przy pomyłkowym(?) zbanowaniu Mszanioka, a nie Yamshy, który jak widać na ss siedział na Txt, więc, skarga jest jak najbardziej słuszna, a admin POWINIEN zostać ukarany, nie dosadnie ( stratą funkcji ), ale jakimś ostrzeżeniem, czy coś w tym stylu. Nie wspominając, o tym jakie przekleństwa leciały w strone syjona - bo to też nie było godne zachowanie. :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flyleaf Napisano 8 Września 2015 Autor #327145 Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Syjon powinien pobanować tych, co wyzywali go, jeśli wyzywali, to już nie jest mój problem, w wyzwiskach nie brałem udziału. Jednak admin powinien prezentować sobą pełną kulturę - nie wyzywać innych od idiotów. Stąd moja skarga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 8 Września 2015 #327180 Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Zapraszam admina @syjon do wypowiedzi w temacie. Temat przekazuję także opiekunowi serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syjon Napisano 9 Września 2015 #327309 Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Sprawa wygląda tak dostałem admina na nowego steam i nwm dlaczego ale co jakiś czas nie mogę banować (ani pisać na y@@) gdy zbanowałem yamshe zrobiło mi się wtedy to http://imageshack.com/a/img538/9466/DBgYKd.jpgpoczym on grał dalej a ban przerzucił się na kogoś innego potem przez długi czas nie mogłem go zbanować pisałem w tej sprawie do ani... (jak widać w menu bana yamsha dostał bana) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 9 Września 2015 #327345 Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Wszystko wytłumaczone w tym temacie http://multi-head.pl/index.php?/topic/70654-skarga-na-admina/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 9 Września 2015 #327346 Udostępnij Napisano 9 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi