Mszaniok Napisano 8 Września 2015 #327075 Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Wzór skargi (data i godzina): 18:05 2015-09-08 Nick admina/gracza, który zawinił: Admin syjon Dowody: HLTV !!! Świadkowie: Gracze (AdHD I Mamrot) Uzasadnienie: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'txt' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_2:0:1526411310' [AMXBans] Twoje IP: '79.185.20.33' [AMXBans] ======================================= No to zaczniemy od tego ze Adminek Syjon jest nie ogarniety i jestem ciekaw jak on dostał admina jeżeli nie potrafi uzyc najłatwiejszych komend. Wiec to było tak że Gracz o Nicku Yamsha podczas grania siedział sobie na TXT admin nawet nie reagował i w pewnym momencie bedąc nie żywy dostalem Bana za TXT dodam ze nawet nie byłem na TXT (zamiast Zbanowac gracza który siedział na TXT to oberwało sie mi dosłownie za nic a ten gracz grał i dalej siedział na TXT) niewiem czy to było specjalnie czy przypadkowo ale taka pomyłka duzo kosztuje wiec Prosze o ukaranie tego oto admina i na nastepny raz niech patrzy kogo i za co banuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamrots Napisano 8 Września 2015 #327081 Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Podobno syjon mial Mszanioka odbanowac, ale nie widac efektów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 8 Września 2015 #327179 Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Zapraszam admina @syjon do wypowiedzi w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syjon Napisano 9 Września 2015 #327310 Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Chciałem powiedzieć że mojej winy tutaj niema zbanowałem yamshe. W menu bana otrzymał on bana a nie mszaniok http://imageshack.com/a/img538/9466/DBgYKd.jpgtutaj widać że bana dostał yamsha a nie mszaniok po prostu mam nowego steam i nie mogę co jakiś czas banować a gdy teraz zbanowałem yamshe ban przerzucił się na kogoś innego ( na mszanioka). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 9 Września 2015 #327342 Udostępnij Napisano 9 Września 2015 @syjon w takiej sytuacji powinieneś skorzystać z komendy amx_ip i następnie nałozyć bana przez konsolę, używając do tego komendy amx_addban. Nie jest możliwe żeby ban sie przełozył na kogoś innego, chyba, że się mylę to proszę mnie poprawić. A jeśli zbanowałeś niewłasciwego gracza, powinieneś skorzystać z komendy amx_unban albo napisać do kogoś z uprawnieniami do odbanowania gracza. Przykro mi ale nic innego mi nie pozostaje jak wpisanie Ci ostrzezenia. Przy okazji wytłumaczę tu sytuację z drugiej skargi na Ciebiehttp://multi-head.pl/index.php?/topic/70656-syjon-i-jego-kultura/. Wiele razy mówiłam zeby Was jako adminów nie ponosiły emocję i żeby po prostu nie dyskutować z graczami. Jeżeli jest sytuacja, że ktoś obraża czy notorycznie przeklina, to wystarczy zbanować i nie wdawać się w zbędne dyskusje. Oczywiście obie skargi są słuszne i admin poniesie konsekwencje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 9 Września 2015 #327343 Udostępnij Napisano 9 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi