Kamilek2001 Napisano 7 Października #706634 Udostępnij Napisano 7 Października Nick:LOGIC Wiek:23 Doświadczenie (w byciu adminem): 9/10 Znajomość AMXX (W skali 1-10):9 Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam:NonSteam Dlaczego Ty: Jestem bardzo pomocna ,pozytywna osoba ,miło lubię pomagać gracza innym .Byłem adminem na 4 serwerach i bardzo dobrze mi szło .Chcialbum zostać adminem by pomoc i wpaść do waszej ekipy myśle ze uda się tam mnie wcisnąć i chce podwiesić bardzo dużo czasu na ten właśnie serwer I Mam naimnie Kamil mieszkam w województwie Łódzkim.Proszę się odezwać pozdrawiam Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:2-4 h zalezy jak z praca Kontakt: Oczywiście fb ,dc Link do GameTracker'a: podeśle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 7 Października #706635 Udostępnij Napisano 7 Października jestem na nie a oto powody amx +/- do weryfikacji bo z taką znajomością to prędzej na właścicielu bądź opiekunie musiał byś być, ewentualnie pisać pluginy do amxx, ale trochę za mały staż jak na takie rzeczy ns - po co drugi temat? grasz na serwerze od 3 dni LOGIC'S STATS PLAYER SUMMARY First Seen: Oct 04, 2024 6:00 PM Last Seen: Online Now Bewi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.G.IKA Napisano 13 Października #706716 Udostępnij Napisano 13 Października - Za krótko na serwerze - Niestarannie napisane podanie dużo błędów - Nie podałeś gametracker'a - Non Steam Jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 16 Października #706741 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 16 Października Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi