pwzn Napisano 8 Października #706641 Udostępnij Napisano 8 Października (edytowane) witam, wykupiłem SVIP, ale przy podaniu nicku podałem zły, zamiast pwnz podałem pwzn, czyda się to jakoś uratować? dodam że po zmianie nicku na taki na który wykupiłem, loguje mi się na serwer lecz svip nie działa Edytowane 8 Października przez pwzn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 8 Października #706642 Administrator Udostępnij Napisano 8 Października Zapraszam na PW do mnie. Napisz mi nick na który kupiłeś i poprawiony nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 8 Października #706643 Administrator Udostępnij Napisano 8 Października Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi