Dissu Napisano 11 Października 2024 #706690 Udostępnij Napisano 11 Października 2024 Hej, zacząłem pykać chwilę na serwerze i zauważyłem, że nie ma wgranych żadnych małych map, gdzie jak narazie średnia ilość graczy to 10-15 max. Moja propozycja to taka jak w tytule, mapy typu - de_dust2x2, de_dust2_b, fy_snow, de_interno2_2, de_mirage2x2 itd.. Jak będzie trzeba to mogę dopisać więcej map, + odrazu przy okazji wgranie pluginy malamapa która by działała podobnie do /rtv/ gdy dana ilość graczy na serwerze by pozwalała na wywołanie komendy - czyli załużmy do 14 graczy, powyżej komenda już by nie działała.. Wiadomo, że to początek serwera i ilość graczy może też pójść w górę, ale myślę że na ten moment takie coś byłoby by na sam + strafelegit dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 12 Października 2024 Opiekun CS 1.6 PAINTBALL #706704 Udostępnij Napisano 12 Października 2024 Mapa fy_snow jest wgrana od początku serwera, a dokładnie to jej lepsza wersja fy_snow_dew Co do reszty, planujemy zrobić w pluginie od map automatyczne pokazywanie map od określonej liczby osób, czyli powiedzmy, że jeśli będzie mniej niż 6 osób, to w głosowaniu będziesz mieć tylko małe mapy, a powyżej to same duże itd. Komenda "mala mapa" na razie odpada z powodu tego, że nie każdy jest przyzwyczajony do takiej komendy i lepiej, żeby to było zrobione automatycznie niż żeby trzeba było wpisywać jakąś komendę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 12 Października 2024 Opiekun CS 1.6 PAINTBALL #706705 Udostępnij Napisano 12 Października 2024 Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi