Dissu Napisano 11 Października #706690 Udostępnij Napisano 11 Października Hej, zacząłem pykać chwilę na serwerze i zauważyłem, że nie ma wgranych żadnych małych map, gdzie jak narazie średnia ilość graczy to 10-15 max. Moja propozycja to taka jak w tytule, mapy typu - de_dust2x2, de_dust2_b, fy_snow, de_interno2_2, de_mirage2x2 itd.. Jak będzie trzeba to mogę dopisać więcej map, + odrazu przy okazji wgranie pluginy malamapa która by działała podobnie do /rtv/ gdy dana ilość graczy na serwerze by pozwalała na wywołanie komendy - czyli załużmy do 14 graczy, powyżej komenda już by nie działała.. Wiadomo, że to początek serwera i ilość graczy może też pójść w górę, ale myślę że na ten moment takie coś byłoby by na sam + strafelegit dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 12 Października #706704 Udostępnij Napisano 12 Października Mapa fy_snow jest wgrana od początku serwera, a dokładnie to jej lepsza wersja fy_snow_dew Co do reszty, planujemy zrobić w pluginie od map automatyczne pokazywanie map od określonej liczby osób, czyli powiedzmy, że jeśli będzie mniej niż 6 osób, to w głosowaniu będziesz mieć tylko małe mapy, a powyżej to same duże itd. Komenda "mala mapa" na razie odpada z powodu tego, że nie każdy jest przyzwyczajony do takiej komendy i lepiej, żeby to było zrobione automatycznie niż żeby trzeba było wpisywać jakąś komendę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 12 Października #706705 Udostępnij Napisano 12 Października Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi