rlw85714 Napisano 16 Października 2024 Udostępnij Napisano 16 Października 2024 Twój nick podczas gry: how (XD) Godzina, data zdarzenia: 16.10.2024 Mapa: de_szczury_1337 STEAM_ID / IP: STEAM_1:0:1566580522 Uzasadnienie: wróciłem do csa 1.6 pare dni temu bo nudy na studiach, ustawiłem se nick how bo taki kiedys uzywalem wszedlem na server i sie zdziwilem ze ma takie lvl powinienem zmienic nick mój błąd, prosze o przebaczenie bo tych serverów cod w polsce jest dziś z 5 a w chuj je kochałem kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 16 Października 2024 Administrator Udostępnij Napisano 16 Października 2024 Dostaniesz szansę ale jeżeli jeszcze raz się powtórzy, to niestety nie będzie już co zbierać i nawet takie ładne laurki w paint nie pomogą Livio dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 16 Października 2024 Administrator Udostępnij Napisano 16 Października 2024 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi