rlw85714 Napisano 16 Października #706749 Udostępnij Napisano 16 Października Twój nick podczas gry: how (XD) Godzina, data zdarzenia: 16.10.2024 Mapa: de_szczury_1337 STEAM_ID / IP: STEAM_1:0:1566580522 Uzasadnienie: wróciłem do csa 1.6 pare dni temu bo nudy na studiach, ustawiłem se nick how bo taki kiedys uzywalem wszedlem na server i sie zdziwilem ze ma takie lvl powinienem zmienic nick mój błąd, prosze o przebaczenie bo tych serverów cod w polsce jest dziś z 5 a w chuj je kochałem kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 16 Października #706750 Administrator Udostępnij Napisano 16 Października Dostaniesz szansę ale jeżeli jeszcze raz się powtórzy, to niestety nie będzie już co zbierać i nawet takie ładne laurki w paint nie pomogą Livio dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 16 Października #706751 Administrator Udostępnij Napisano 16 Października Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi