ArEcZeK1 Napisano 19 Października #706786 Udostępnij Napisano 19 Października (edytowane) Nick na serwerze: ArEcZeK Wiek: 26 Znajomość AMXX (0/8): 5 Doświadczenie: byłem nie raz juz admiem nawet u was tylko na innej serwerowni Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam:TAK SID:STEAM_0:1:863670656 Link do profilu na STEAM:https://steamcommunity.com/profiles/76561199687607041/ Link do profilu na Game Tracker:https://www.gametracker.com/player/Areczek/91.224.117.52:27140/ Kontakt: steam forum Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem?: TAK Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?:nie ma adminów na serwerze a ja jaestem aktywnym graczem Edytowane 20 Października przez ArEcZeK1 DEADtoPan dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bewi Napisano 20 Października #706810 Udostępnij Napisano 20 Października +Pokazuje się na serwie +wiek +Steam Jeśli chodzi o minusy to nie widzę lecz nie siedzę na cs go mod więc się nie wypowiem. Zostawiam innym do oceny. Ja na tak >Konto ma 1 dzień (w momencie pisania odpowiedzi), w informacji masz by miało 7 dni >12h na serwie a masz 15h na 2tyg. Livio dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rayden. Napisano 21 Października #706834 Udostępnij Napisano 21 Października Niesamowite że ludzie piszą podania o adm na serwerze na którym gra 70% botów. Ale okej, rozbijmy to sobie ślicznie. + Wiek + Amx · admin serwerowni normalnie patrzał czy dysk serwera się nie przegrzewa + Steam - jezeli bewi mowi prawdę to zdecydowanie za szybko piszesz to podanie. Werdykt. Pograj dłużej na serwerze i dopiero wtedy napisz podanie. I Przemyśl czy chce ci się sądzić nad serwerem gdzie większość czasu grają boty i jeden chłopak co reportuje wszystko co się rusza. DEADtoPan dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi