BosoPrzezSwiat Napisano 22 Października #706841 Udostępnij Napisano 22 Października Witam serdecznie Czy jest ktoś kto pomoże ? Nie mogę się zalogować i wejść na serwer na mój stary nick ,,Siara,, Dawny admin ☺️😊 Mefedr0n dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 22 Października #706842 Administrator Udostępnij Napisano 22 Października Pewnie masz ustawione haslo na nick. setinfo _ss twojehaslo w konsoli i powinno zadzialac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 22 Października #706843 Udostępnij Napisano 22 Października Następnym razem jak piszesz temat to sprecyzuj bardziej na czym polega "problem z logowaniem" brak możliwości połączenia z serwerem i co wtedy wyskakuje? czy po wejściu na serwer dopiero masz problemy/ Jak to na górze nie zadziała to napisz mi na pv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 22 Października #706844 Udostępnij Napisano 22 Października Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi