*_*Anonimowy*_* Napisano 23 Października #706851 Udostępnij Napisano 23 Października (edytowane) Nick na serwerze: *_*Anonimowy*_* Wiek: 17 Znajomość AMXX (0/8): 2 Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: nie SID: STEAM_ Link do profilu na STEAM: Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/*_*Anonimowy*_*/51.77.57.46:27015/ Kontakt: https://discord.com/channels/@me Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Zawsze przyda się dodatkowa pomoc przy serwerze i jestem często aktywny. Nie mam za dużego doświadczenia ale szybko się uczę i myślę że dam sobie radę. Edytowane 23 Października przez strafelegit Poprawiony link do GT. Mefedr0n dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefedr0n Napisano 23 Października #706852 Udostępnij Napisano 23 Października Czekałem na te podanie. Według mnie to odpowiednia osoba na te stanowisko tylko spróbuj ogarnąć tego cs'a z steam, w tych czasach możesz go mieć za 6zł a z innych plusów i minusów to: ++Aktywność, widzę że jest tylko jeden admin na okresie próbnym który po zaakceptowaniu podania nawet na serwer nie spojrzał -Doświadczenie, chwila moment i załapiesz +Zachowanie wobec graczy (m.in. pomoc, dogadywanie się z nimi) +Widzę na serwerze -Steam Serwer nabiera większego ruchu, więc takiej osobie z aktywnością będzie można zaufać. Może doświadczeniem nie błyśnie, lecz jak wspomniałem chwila moment i załapie. A tutaj link do GT: KLIK *_*Anonimowy*_* dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 24 Października #706876 Udostępnij Napisano 24 Października (edytowane) Dam ci szansę. Steama jak wspomniałeś mi na PV zakupisz w następnym miesiącu. Co do doświadczenia tutaj ono tak ważne nie jest ważne abyś siedział na serwerze pomagał oraz pilnował porządku. PV Edytowane 24 Października przez strafelegit *_*Anonimowy*_* dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 24 Października #706877 Udostępnij Napisano 24 Października Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi