SEBIXGARNEK Napisano 23 Października #706856 Udostępnij Napisano 23 Października Twój nick podczas gry: B0bbyShmurd4 Godzina, data zdarzenia: około 19:40 23.10.2024 Mapa: de_eldorado STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:72030313 Uzasadnienie: Dostałem bana za skan płotu na eldorado w momencie kiedy to ja dostałem skana przez ten płot a z moich rąk ani jedna kulka nie poleciała *Demka z serwera: MultiHeadDemo_2.dem MultiHeadDemo_3.dem MultiHeadDemo_1.dem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 23 Października #706857 Udostępnij Napisano 23 Października Już masz Unbana. Kolega też miał nick na B więc pomyłka SEBIXGARNEK dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 23 Października #706859 Udostępnij Napisano 23 Października Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi