2tap's Napisano 25 Października #706907 Udostępnij Napisano 25 Października Twój nick podczas gry: Keep Faith Godzina, data zdarzenia: 21;34 25.10.2024 Mapa:de_office_rats STEAM_ID / IP:|| Zostales zbanowany! ||| Nick: Keep Faith ||| IP: 91.192.199.50 ||| SteamID: STEAM_0:0:443023396 ||| Admin banujacy: Piesy ||| Powod: podszywka ||| Ban utworzony: 25.10.2024 - 21:33:04 ||| Dlugosc: Na zawsze ||| Serwer: [COD 200] ★ MULTI-HEAD ★ RESET 4 PAZDZIERNIK ★ 1s1k (de_office_rats) ||| Pozostaly czas: Na zawsze ||| Wygasnie: Nigdy [MultiHeadBans]-------------------------------------[MultiHeadBans] Kicked by Console: "You are banned. Check Your console." Uzasadnienie: NO TO JUŻ CHYBA JEST KPINA ADMINS PIESY TO SIĘ NIE NADAJE NA ADMINA. CHŁOP NIE OGARNIA SWOICH ZADAŃ I WTF z tym banem. 5s gry?! i ban bez sprawdzenia gdzie mam steam i go widać je*op jakich mało!!!!!!!!! kpina goni kpinę. Mefedr0n dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 25 Października #706908 Udostępnij Napisano 25 Października (edytowane) mój błąd nie pokazało mi się zdjęcie ze steam i uznałem że podszywka, ub juz poszło jak się odrazu połapałem, przepraszam za zaistniałą sytuację Edytowane 25 Października przez Piesy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 25 Października #706909 Udostępnij Napisano 25 Października Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi