Tomii Napisano 28 Października #706974 Udostępnij Napisano 28 Października (edytowane) Twój nick podczas gry:Tomii Godzina, data zdarzenia:27 Oct 2024 - 19:31:30 Mapa:DD2 STEAM_ID / IP:STEAM_0:0:433646685 Uzasadnienie: Kolejny ban 2 dni mineły od ss,ów wydaje mi się że nie odpowiednie osoby są na stanowisku Admina to już przechodzi ludzkie pojęcie otóż tym razem dostałem bana żekomo Anty ss nie rozumiem kopletnie tego wczoraj grałem normalnie bez zadnych sytuacji dzisiaj chcę wejść na serwer a tu okazuje się że mam bana nawet nie wiem za co anty ss ? ja miałem problemy z dodaniem ss,ow na na forum a ktoś próbuje mi wmówić że mam anty ss proszę o wyjaśnienia serwer super ale osoby na stanowisku "admin" katastrofa proszę o uzasadnienie mojego bana Edytowane 28 Października przez Tomii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 28 Października #706975 Udostępnij Napisano 28 Października (edytowane) wiem o co chodzi, wstawiłeś ss, ale nasz s@ je sprawdził nie prawidłowo, miałeś anty ss za co nie powinieneś dostać ub, po tym jak mi ekipa ubt zgłosiła nieprawidłowości, ban został nadany ponownie, anty ss został wyłapany poprzez nachodzenie na siebie cyfr z fps i pingu, @ Bewi jeżeli chcesz możesz wytłumaczyć albo coś, ja nie zamykam narazie, ale ub nie ma Edytowane 28 Października przez Piesy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomii Napisano 28 Października Autor #706976 Udostępnij Napisano 28 Października (edytowane) Jest to nie możliwe nie grałem na żadnych anty ss,ach grzebałem wpisywałem komende żeby wyłaczyć włanie tą informacje o pingu i fps , w trakcie gry może tym to jest spowodowane W każdym razie jest to mało przekonywujące że nachodzące lekko na siebie cyferki mogą sądzić o tym że masz anty ss Edytowane 28 Października przez Tomii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 28 Października #706977 Udostępnij Napisano 28 Października (edytowane) w takim razie dostarcz mi demka, o nazwach multihead_demo1,2,3 jeżeli nic na nich nie będzie dam ci to ub, mimo że w 99% przypadków freezowania ekranu tzn, nachodzenia na siebie kilku cyfr na właśnie tym hudzie,(nigdy nie pamiętam jak się nazywa) w trakcie wykonywania screenów oznacza anty ss, jeżeli mi je dostarczysz i nic na nich nie będzie to dam ub, ale masz je dostarczyć, w przypadku nie dostarczenia tych oto demek, ub nie dostaniesz @ Tomii Edytowane 28 Października przez Piesy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomii Napisano 28 Października Autor #706978 Udostępnij Napisano 28 Października Demka mam nadzieję że to o te chodziło https://zippyshare.day/PYcQxqWqlYzjKVw/file Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 28 Października #706979 Udostępnij Napisano 28 Października tak jak pisałem demka czystę więc dostaniesz ub, ale jeżeli jeszcze raz zobaczę na ss że bugują ci się cyfry ub nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 28 Października #706980 Udostępnij Napisano 28 Października Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi