Skocz do zawartości

[UB] Ban Tomii v2

Tomii

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas gry:Tomii
Godzina, data zdarzenia:27 Oct 2024 - 19:31:30
Mapa:DD2
STEAM_ID / IP:STEAM_0:0:433646685
Uzasadnienie: Kolejny ban 2 dni mineły od ss,ów wydaje mi się że nie odpowiednie osoby są na stanowisku Admina to już przechodzi ludzkie pojęcie otóż tym razem dostałem bana żekomo Anty ss nie rozumiem kopletnie tego 

wczoraj grałem normalnie bez zadnych sytuacji dzisiaj chcę wejść na serwer a tu okazuje się że mam bana nawet nie wiem za co anty ss ? ja miałem problemy z dodaniem ss,ow na na forum a ktoś próbuje mi wmówić że mam anty ss proszę o wyjaśnienia serwer super ale osoby na stanowisku "admin" katastrofa proszę o uzasadnienie mojego bana 

Edytowane przez Tomii

wiem o co chodzi, wstawiłeś ss, ale nasz s@ je sprawdził nie prawidłowo, miałeś anty ss za co nie powinieneś dostać ub, po tym jak mi ekipa ubt zgłosiła nieprawidłowości, ban został nadany ponownie, anty ss został wyłapany poprzez nachodzenie na siebie cyfr z fps i pingu, @ Bewi  jeżeli chcesz możesz wytłumaczyć albo coś, ja nie zamykam narazie, ale ub nie ma

image.png

Zrzut ekranu 2024-10-28 131049.png

Zrzut ekranu 2024-10-28 131059.png

Zrzut ekranu 2024-10-28 131110.png

Edytowane przez Piesy

Jest to nie możliwe nie grałem na żadnych anty ss,ach grzebałem wpisywałem komende żeby  wyłaczyć  włanie tą informacje o pingu i fps , w trakcie gry może tym to jest spowodowane 

W każdym razie jest to mało przekonywujące że nachodzące lekko na siebie cyferki mogą sądzić o tym że masz anty ss 

Edytowane przez Tomii

w takim razie dostarcz mi demka, o nazwach multihead_demo1,2,3 jeżeli nic na nich nie będzie dam ci to ub, mimo że w 99% przypadków freezowania ekranu tzn, nachodzenia na siebie kilku cyfr na właśnie tym hudzie,(nigdy nie pamiętam jak się nazywa) w trakcie wykonywania screenów oznacza anty ss, jeżeli mi je dostarczysz i nic na nich nie będzie to dam ub, ale masz je dostarczyć, w przypadku nie dostarczenia tych oto demek, ub nie dostaniesz @ Tomii

Edytowane przez Piesy

watekzamkniety.png

Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...