Bamber2222 Napisano 28 Października #706988 Udostępnij Napisano 28 Października (edytowane) Nick w grze: Bamber Imię: Bartosz Wiek: 19 Link do Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/Bamber/147.135.197.53:27015/ Steam/Non Steam? (Link do profilu): STEAM_1:1:1662103506 Nonsteam Doświadczenie adminowskie: Byłem parę razy adminem na go mod, jailbreak i ffa Znajomość komend AMXX (skala 1-10): 6 Dlaczego Ty?: Myślę że się przydam jako admin bo widzę jak dużo osób skraca mapki albo się obrażają Kontakt: Discord, Forum Edytowane 28 Października przez Bamber2222 man1ek dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandra3 Napisano 28 Października #706992 Udostępnij Napisano 28 Października Jestem na Tak +wiek +GT -/+ amx - Non Steam Ale można dać jemu szanse Przyda się więcej Adminów Ale niech inni też swoje zdanie złożą czy warto Bamber2222 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K1b Napisano 28 Października #706993 Udostępnij Napisano 28 Października (edytowane) Na tak + Dobrym spocuchem jest + Ogarnia i ma w miare dobra aktywnosc +Sigma +wiek +gt Wydaje mi sie ze to bendzie dobry admin Edytowane 28 Października przez K1b Bamber2222 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dej monety Napisano 28 Października #706997 Udostępnij Napisano 28 Października Na tak + Będzie dobry admin xD - Mało aktywny był w ostatnim czasie dopiero co wrócił i nich tak samo odczeka jak ja man1ek wie o co kaman - podanie na kolanie jak i to mi pisali 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mate00s Napisano 29 Października #706999 Udostępnij Napisano 29 Października Jestem na Tak +wiek +GT -/+ amx - Non Steam Można dać szansę Bamber2222 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riahi iheb Napisano 29 Października #707037 Udostępnij Napisano 29 Października +age +active -/+ amx +no reply to kub worth admin man1ek i Bamber2222 dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
man1ek Napisano 30 Października #707089 Udostępnij Napisano 30 Października Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi