GIMBUS1 Napisano 29 Października #707055 Udostępnij Napisano 29 Października 91.224.117.121:27015 https://amxbans.multi-head.pl/ban_list.php?bid=772 Dostałem dzisiaj bana od admina o nicku: SCRUSH, nie sprawdził mnie nawet dobrze a że miałem swój moment i poprostu wszystko wchodziło, widzocznie zbyt dużą ujmą jest dla tego admina że ktoś może grać lepiej od niego. Screen-ów żadnch nie mam bo nie rozumiem jakie skad czego i nie umiem nawet xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bewi Napisano 29 Października Inwestor Premium #707056 Udostępnij Napisano 29 Października Siems, ss znajdziesz pod nazwą HalfLife00, HalfLife00, HalfLife01, HalfLife02, HalfLife03, HalfLife04 w folderze cstrike. Steam: Prawy przycisk myszy na cs'a > zarządzaj > przeglądaj pliki lokalne Non-Steam: Prawy przycisk myszy na ikonkę cs'a (na pulpicie) > otwórz lokalizację pliku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIMBUS1 Napisano 29 Października Autor #707058 Udostępnij Napisano 29 Października no czaję tylko nie umiem zrobic screena, plus nie wiem czego mam zrobic screena tzn co ma zawierac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bewi Napisano 29 Października Inwestor Premium #707059 Udostępnij Napisano 29 Października te 5 plików co są tam masz tutaj wrzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIMBUS1 Napisano 29 Października Autor #707060 Udostępnij Napisano 29 Października HalfLife00.tga HalfLife01.tga HalfLife02.tga HalfLife03.tga HalfLife04.tga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIMBUS1 Napisano 29 Października Autor #707061 Udostępnij Napisano 29 Października o to chodzi? Bo ja nawet nie moge tresci tych plikow zobaczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bewi Napisano 29 Października Inwestor Premium #707062 Udostępnij Napisano 29 Października tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIMBUS1 Napisano 29 Października Autor #707063 Udostępnij Napisano 29 Października ok dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bewi Napisano 29 Października Inwestor Premium #707064 Udostępnij Napisano 29 Października Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi