makstews12 Napisano 7 Września 2015 #326946 Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Twój nick podczas gry: ✖makstews12✖ 7 dni kurfa :FD Godzina, data zdarzenia: 2015-09-07 około 21 00 Mapa:Only dd2 i mirage (cs:go dd2/mirage) STEAM_ID / IP:STEAM_1:0:117095625 Uzasadnienie: No przełączyło mnie na tt i typ wibja i gada po angielsku ja mowie zamknij sie a on mowie ryj noobie czy cos a ja noob to cie robił i banik leci jak sie zaczał I nie wiem co zrobicie ale byłem waszymdłuzszym graczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChetersVac Napisano 7 Września 2015 #326950 Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Przypominam że kultury trochę na serverku rozumiem że ktoś sobie przeklnie (Kur...) ale rodziców innych graczy nie trzeba wyzywać.(obrażać). Jeżeli cię ktoś prowokuję zgłoś to do mnie ja ciągle praktycznie jestem ! aa i godzinę trochę pomyliłeś przynajmniej mnie się tak zdaję :> Ban podajże na 1h wiec się nie martw jutro znowu wrócisz do gry ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makstews12 Napisano 7 Września 2015 Autor #326952 Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Przypominam że kultury trochę na serverku rozumiem że ktoś sobie przeklnie (Kur...) ale rodziców innych graczy nie trzeba wyzywać.(obrażać). Jeżeli cię ktoś prowokuję zgłoś to do mnie ja ciągle praktycznie jestem ! aa i godzinę trochę pomyliłeś przynajmniej mnie się tak zdaję :> Ban podajże na 1h wiec się nie martw jutro znowu wrócisz do gry ! Boom ale mi pisze tak "zostałes zbanowane na serverze bla bla odwiedz nasze formum bla bla :)" a nie ze na 1 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 7 Września 2015 #326953 Udostępnij Napisano 7 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi