Kowal_CS Napisano Piątek o 06:12 #707188 Udostępnij Napisano Piątek o 06:12 wbijam na serwer typ robi po 1800 fragow ogladam go chwile i informuje go o tym ze go zglaszam gdyz podejrzewam haxy wiec zaczely sie wyzwiska po chwili cierpliwosci niepotrzebnie wdalem sie w pyskówke z chlopaczkiem bo zaczal sie coraz bardziej nakrecac wiec postanowilem wyjsc z gry i otworzyc ten temat z tego co widze juz nie raz byl problem z tym ze wyzywa innych graczy . cala konwersacja do wyciagniecia z konsoli. Abraa i Kso dodali reakcje 2 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano Piątek o 09:38 #707190 Udostępnij Napisano Piątek o 09:38 @ Adi @ Born pogadajcie z @ Abraa , a i ogólnie on nie ma flag na serwerze ino Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abraa Napisano Piątek o 18:10 #707196 Udostępnij Napisano Piątek o 18:10 Nabijalem fragi bo mialem Platynowa Kose i byl DM a mapa wiocha. przedluzałem mape 2x razy to się uzbieralo Wpadł pan Kowal i zaczał mieć pretensje do mnie. "Co ty odpierdalasz?" "cziter" "zglaszam cie" Idz i to zrób a nie irytuj ludzi z rana. Następnie zaczeły się placze że on to zrobi i mam się bać.. powtórzono mi to wielokrotnie Nerwy puściły i potraktowałem go tak jak on mnie ~ Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. ---------------------------- Wracając do tych twoich "z tego co widze juz nie raz byl problem z tym ze wyzywa innych graczy ." a gdzie przyjacielu to widzisz? byłeś pierwszym takim przypadkiem a jeśli się myle to proszę udowodnij mi to. Dziękuje Pozdrawiam Bewi dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal_CS Napisano Sobota o 20:20 Autor #707240 Udostępnij Napisano Sobota o 20:20 cala konwersacja jest do wyjecia z konsoli i tu juz widac jak krecisz bo ani razu nie napisalem ' co ty odpierdalasz ' napisalem ci ze leci report i odrazu zaczales wyzywac i plakac a co do tego ze juz nie raz byl z toba problem to widac inne tematy o twoim zachowaniu wobec innych graczy wiec nie jestem pierwszym ktory o tym pisze. Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi