Skocz do zawartości

problem z AbraaKaDabra

Kowal_CS

Rekomendowane odpowiedzi

wbijam na serwer typ robi po 1800 fragow ogladam go chwile i informuje go o tym ze go zglaszam gdyz podejrzewam haxy wiec zaczely sie wyzwiska po chwili cierpliwosci niepotrzebnie wdalem sie w pyskówke z chlopaczkiem bo zaczal sie coraz bardziej nakrecac wiec postanowilem wyjsc z gry i otworzyc ten temat z tego co widze juz nie raz byl problem z tym ze wyzywa innych graczy .

cala konwersacja do wyciagniecia z konsoli.

Bez tytułu.png

Nabijalem fragi bo mialem Platynowa Kose i byl DM a mapa wiocha. przedluzałem mape 2x razy to się uzbieralo

Wpadł pan Kowal i zaczał mieć pretensje do mnie.

"Co ty odpierdalasz?"

"cziter"

"zglaszam cie"

Idz i to zrób a nie irytuj ludzi z rana.

Następnie zaczeły się placze że on to zrobi i mam się bać.. powtórzono mi to wielokrotnie

Nerwy puściły i potraktowałem go tak jak on mnie ~ Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie.

----------------------------

Wracając do tych twoich 

"z tego co widze juz nie raz byl problem z tym ze wyzywa innych graczy ."

a gdzie przyjacielu to widzisz? byłeś pierwszym takim przypadkiem :) 

a jeśli się myle to proszę udowodnij mi to. 

Dziękuje Pozdrawiam 

:meeting:

cala konwersacja jest do wyjecia z konsoli i tu juz widac jak krecisz bo ani razu nie napisalem ' co ty odpierdalasz :) ' napisalem ci ze leci report i odrazu zaczales wyzywac i plakac a co do tego ze juz nie raz byl z toba problem to widac inne tematy o twoim zachowaniu wobec innych graczy  wiec nie jestem pierwszym ktory o tym pisze.