pwnz Napisano 23 Kwietnia 2016 #425632 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Twój nick podczas gry:pwnz Godzina, data zdarzenia:23,4,2016 Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'czitujesz.. w razie czego wyjasnij sprawe na forum' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:4:381185778' [AMXBans] Your IP: '92.63.44.132' [AMXBans] ======================================== #LOLEK nie mam żadnego speedhacka wyluzuj i daj mi pograć, a jak nie wierzysz to sprawdz demo bo ani razu je nie widziałeś. Skończmy sprawe za to demo bana dostałem http://www120.zippyshare.com/v/mKXXzv3j/file.html nie czitowałem i prosiłbym o ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 24 Kwietnia 2016 #425723 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 @ prośba obejrz demko najpierw , nie ma mowy speedhacku . Gracz @@pwnz jest stałym użytkownikiem w UBT bo co chwile wyrywa jakieś bany . Nie jego wina że jest lepszy od admina momentami . ub oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 24 Kwietnia 2016 #425724 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry! Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi