Ciasny Wiesiek Napisano 9 godzin temu #707449 Udostępnij Napisano 9 godzin temu (edytowane) proponuje ustawićlimit RTV dopiero po np 4min bo od kilku dni kupuje granaty a za 1 runde wszyscy daja rtv Edytowane 8 godzin temu przez strafelegit Zmiana nazwy tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciasny Wiesiek Napisano 8 godzin temu Autor #707450 Udostępnij Napisano 8 godzin temu Kolejna moja propozycja to logowanie sie haslem na nick albo logowanie po ip już któryś dzień z rzędu loguje się na mój nick i mam zużyte monety … dostaje też info że grałem a wcale mnie w tym czasie nie było na serwerze ... może warto by dodać takie rezerwacje nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciasny Wiesiek Napisano 8 godzin temu Autor #707452 Udostępnij Napisano 8 godzin temu proponuje dodać do małych map cs_wiocha de_pool_day de_nuke_2x2 do dużych cs_alpine de_train Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefedr0n Napisano 8 godzin temu #707453 Udostępnij Napisano 8 godzin temu Połączyłem twoje tematy. Na przyszłość zamiast tworzyć nowe tematy, możesz edytować jeden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 8 godzin temu #707456 Udostępnij Napisano 8 godzin temu Godzinę temu, Ciasny Wiesiek napisał: proponuje ustawićlimit RTV dopiero po np 4min bo od kilku dni kupuje granaty a za 1 runde wszyscy daja rtv Masz rację ktoś wybiera mapę to powinien liczyć się z tym że będzie grał ją do końca. Zostało to zmienione aby wymusić rtv potrzebujesz 100% głosów także jeżeli nie chcesz nie wpisujesz - nie ma zmiany 19 minut temu, Ciasny Wiesiek napisał: Kolejna moja propozycja to logowanie sie haslem na nick albo logowanie po ip już któryś dzień z rzędu loguje się na mój nick i mam zużyte monety … dostaje też info że grałem a wcale mnie w tym czasie nie było na serwerze ... może warto by dodać takie rezerwacje nicku Będzie wprowadzona taka usługa do sklepu, nie za drogo, tak aby każdy stały gracz mógł to zakupić. Darmowej komendy /konto nie zrobimy, bo potem byłoby za dużo problemów z zakładaniem haseł na konta graczy 16 minut temu, Ciasny Wiesiek napisał: proponuje dodać do małych map cs_wiocha de_pool_day de_nuke_2x2 do dużych cs_alpine de_train Małe mapy odpadają (nie nadają się na PB + ten nuke 2x2, znajdźmy lepsze małe mapy a nie duże tylko w wersji mini) Duże mapy również odpadają (cs_alpin to mapa na min 20osób jeszcze nie ma tylu stałych osób, de_train również za duża jak na obecny czas) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 8 godzin temu #707457 Udostępnij Napisano 8 godzin temu Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi