Vini Napisano 7 Listopada #707517 Udostępnij Napisano 7 Listopada (edytowane) Twój nick podczas gry: Vini Godzina, data zdarzenia: przed chwila Mapa: dd2 STEAM_ID / IP: ||| SteamID: STEAM_1:0:1774112281 Uzasadnienie: *Demka z serwera: dopiero wszedlem a gumis mowi " o dobrze ze jestes Vini " i cyk ban za czitowanie..?:D ||| You are banned ||| Nick: Vini ||| IP: 195.117.148.3 ||| SteamID: STEAM_1:0:1774112281 ||| By admin: Gumis^ ||| Reason: Czitowanie ||| Ban created: 07.11.2024 - 20:58:43 ||| For length: Permanent ||| On: [ONLY DD2] ★ MULTI-HEAD ★ FREE VIP ★ PUBLIC 1s1k (de_dust2) ||| Time left: Forever ||| Will expire: Never Edytowane 8 Listopada przez Vini Bewi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 7 Listopada #707519 Udostępnij Napisano 7 Listopada (edytowane) @ GumiS1906 rozpiska 24h Na chwilę obecną zamykam, rano zerkne na demko Edytowane 7 Listopada przez Piesy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GumiS1906 Napisano 7 Listopada #707525 Udostępnij Napisano 7 Listopada Demko: http://megawrzuta.pl/8cq66g0n 0.23s - brak rozrzutu 0.39s - aim 03.30 - aim 05.50 - gosc za brama a tu nagle strzal 07.36 - celownik obok glowy a ty walisz banie 07.50 - aim celwonik obok 09.07 - celownik obok kolejna bania 09.10 - brak rozrzutu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vini Napisano 7 Listopada Autor #707526 Udostępnij Napisano 7 Listopada No powiem Geniusz skoro Ty widzisz w mojej grze aim bota i brak rozrzutu, to otwieraj starej daty blacklisted i badz administratorem sa przeciez programy teraz do wykrywania aim bota, prosze sobie wrzucic demko, pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 8 Listopada #707542 Udostępnij Napisano 8 Listopada 9 godzin temu, GumiS1906 napisał: Demko: http://megawrzuta.pl/8cq66g0n 0.23s - brak rozrzutu 0.39s - aim 03.30 - aim 05.50 - gosc za brama a tu nagle strzal 07.36 - celownik obok glowy a ty walisz banie 07.50 - aim celwonik obok 09.07 - celownik obok kolejna bania 09.10 - brak rozrzutu 0.23 - widac ze co 2 strzal leci gdzie chce -b 0.39 celownik nie przeskoczyl wogole -b 3.30 myszka poszła płynnie nie było żadnego nie naturalnego ruchu -b 5.50 to akurat podejrzane, chyba ze strzaly tam lecialy, ale nie jestem pewny +b 7.36 tez dziwnie że celownik poszedł na głowę a strzal dopiero po chwili +b 07.50 tu akurat poszedl rozrzut kolega szedl i ruszal myszką i rozrzut poprostu pomogł -b 9.07 tam poszly 2 strzaly co to miało dać rozrzut? -b jak dla mnie ub ale @ TamKamper! i @ Smokuuu weźcie też zerknijcie i dajcie mi znac co myślicie Vini dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FPS_761 Napisano 8 Listopada #707567 Udostępnij Napisano 8 Listopada (edytowane) Cytat sa przeciez programy teraz do wykrywania aim bota, prosze sobie wrzucic demko, pozdrawiam serdecznie sorry ze sie wtracam ale musiałem ^^ Ten program działa najskuteczniej jeśli skanujesz demko nagrywane u siebie na komputerze,a jak Ci ktoś nagra na będać na specie nie ma juz takiej skuteczności.Takze zasłanianie sie programem daremne. a dzieki za ip :0 Edytowane 8 Listopada przez FPS_761 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vini Napisano 8 Listopada Autor #707570 Udostępnij Napisano 8 Listopada A to nawet nie wiedzialem i nie zaslaniam sie programem, tak napisalem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 8 Listopada #707580 Udostępnij Napisano 8 Listopada Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi