Skocz do zawartości

[ODRZUCONE] podanie o admina

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: MLQ-1938

11 grudnia 19 :D
Doświadczenie (w byciu adminem): Bylem admianem na serverze ktory wytrzymal niecaly  miesiac , takze nie dalem rady pokazac sie jakkolwiek, a i ten server byl stworrzony miedzy naszymi znajomymi
Znajomość AMXX (W skali 1-10): jezeli chodzi o konsole, dla mnie nie nie jest problemem nauczyc sie co nie co, jestem chetny do nauki co do tej sytuacji
Staż w CS-sie- zaczalem grac w csa 1.6 w wieku 15 lat bo w tym wieku bylem w klasie sredniej pierwszej.

jezeli chodzi o dzisiaj, mam skonczona szkole ,jestem rok po skonczeniu szkoly, a raczej ponad rok po skonczeniu
Steam / NonSteam: i tak i tak
Dlaczego Ty: Jestem czesto na servie,a mozna powiedziec ze czesciej niz admini ogolnie, mimo to ze moje teksty swiadcza o czy innym , ale jestem czesciej i czesto pisalem lub wspominalem o podejrzanych :D a wychodzilo na to ze mialem  racje :P
Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: jezeli chodzi o caly tydzien to bez problemu wywiazuje sie z wymogow podania na admina :O
Kontakt: jezeli sie dogadamy  to nie ma problemu ja moge podac nawet i numer telefonu :DD

i intagram i cokolwiek innego

76561199706289781 _ steam
Link do GameTracker'a:[TYLKO DD2] ★ MULTI-HEAD ★ FREE VIP ★ PUBLIC 1s1k : Najlepsi gracze

nie ogarniam tego calego forumi itp, .ale jezeli bedzie trzeba jestem w stanie sie nauczyc :DD

Hej,

+steam

+codziennie widzę na serwerze w różnych godzinach 

+kultura

+młody, ale ogarnięty :)

-AMXX ale szybko się nauczy, sama wiem po sobie , jak się chce to się może :)

jestem na TAK :) 

+Aktywny - często widzę 

+Steam

+Kultura

- Amx ale to się poprawi 

Ogólnie jestem na TAK na serwerze gra dużo ludzi nie zawsze jest jakiś admin można dać szansę i się zobaczy co to będzie dalej z chłopaka 

Więc tak kolego sympatyczny... :D Amx jest do nauczenia, to nic trudnego. Zgłaszasz, masz mikro, jesteś aktywny, wesoły i to jest dużym plusem. Ale jest jeden OGROMNY minus, sam wiesz pewnie jaki. Nie wymagam cudów jeśli chodzi o kulturę. Można przeklinać, można nawet pocisnąć kolegę w żartach (już nawet na to oko przymykam) ale wszystko jednak ma jakieś granice zwłaszcza, że Admin ma dawać przykład innym graczom ;) No nadziałeś mi się zaraz po podaniu i kilka osób również nie było zachwyconych Twoim słownictwem co zostało mi niestety delikatnie podkablowane 😈;) Kota nie ma, myszy harcują jak to mówią... Musisz zapanować nad wypowiedziami żeby nie były...hmmm... zbyt ordynarne :D Przykro mi ale nie tym razem ;)

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...