MLQ-1938 Napisano 8 Listopada #707571 Udostępnij Napisano 8 Listopada Nick: MLQ-1938 Wiek: na ten moment 18 11 grudnia 19 Doświadczenie (w byciu adminem): Bylem admianem na serverze ktory wytrzymal niecaly miesiac , takze nie dalem rady pokazac sie jakkolwiek, a i ten server byl stworrzony miedzy naszymi znajomymi Znajomość AMXX (W skali 1-10): jezeli chodzi o konsole, dla mnie nie nie jest problemem nauczyc sie co nie co, jestem chetny do nauki co do tej sytuacji Staż w CS-sie- zaczalem grac w csa 1.6 w wieku 15 lat bo w tym wieku bylem w klasie sredniej pierwszej. jezeli chodzi o dzisiaj, mam skonczona szkole ,jestem rok po skonczeniu szkoly, a raczej ponad rok po skonczeniu Steam / NonSteam: i tak i tak Dlaczego Ty: Jestem czesto na servie,a mozna powiedziec ze czesciej niz admini ogolnie, mimo to ze moje teksty swiadcza o czy innym , ale jestem czesciej i czesto pisalem lub wspominalem o podejrzanych a wychodzilo na to ze mialem racje Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: jezeli chodzi o caly tydzien to bez problemu wywiazuje sie z wymogow podania na admina :O Kontakt: jezeli sie dogadamy to nie ma problemu ja moge podac nawet i numer telefonu :DD i intagram i cokolwiek innego 76561199706289781 _ steam Link do GameTracker'a:[TYLKO DD2] ★ MULTI-HEAD ★ FREE VIP ★ PUBLIC 1s1k : Najlepsi gracze nie ogarniam tego calego forumi itp, .ale jezeli bedzie trzeba jestem w stanie sie nauczyc :DD _Michellese i Bewi dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Michellese Napisano 8 Listopada #707573 Udostępnij Napisano 8 Listopada Hej, +steam +codziennie widzę na serwerze w różnych godzinach +kultura +młody, ale ogarnięty -AMXX ale szybko się nauczy, sama wiem po sobie , jak się chce to się może jestem na TAK MLQ-1938 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bewi Napisano 8 Listopada #707575 Udostępnij Napisano 8 Listopada +aktywny +steam +fajny, miły i przyjemny chłopaczyna Na TAK MLQ-1938 i _Michellese dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano 8 Listopada #707576 Udostępnij Napisano 8 Listopada +Aktywny - często widzę +Steam +Kultura - Amx ale to się poprawi Ogólnie jestem na TAK na serwerze gra dużo ludzi nie zawsze jest jakiś admin można dać szansę i się zobaczy co to będzie dalej z chłopaka MLQ-1938 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TamKamper! Napisano 8 Listopada #707595 Udostępnij Napisano 8 Listopada Oczywiście że na tak! +dobry impostor (xd) + codziennie na servie +zawsze z kulturą -nie mam jeszcze numeru telefonu twojego MLQ-1938 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
'ReVo. Napisano 9 Listopada #707621 Udostępnij Napisano 9 Listopada Na TAK Mikro Steam Siedzi prawie cały dzień na serwerze Często zgłasza graczy (AFK, resp itp.) MLQ-1938 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 10 Listopada #707692 Udostępnij Napisano 10 Listopada Jestem na tak steam jest, mikrofon jest slychać go cały czas, aktywność jest, z kultura różnie:) MLQ-1938 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GumiS1906 Napisano 11 Listopada #707702 Udostępnij Napisano 11 Listopada Jestem na TAK + Mikro + Aktywność + Chęci do współpracy +/- kultura ale myślę że możesz to poprawić MLQ-1938 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomii Napisano 11 Listopada #707717 Udostępnij Napisano 11 Listopada (edytowane) Jestem na TAK - Ogarnięty + - Zgłasza afk resp + - Aktywny + - Kultura -,+ ale do ogarnięcia - Steam + - Wiek + - AMXX - ale wszystkiego można się nauczyć Z fartem Edytowane 11 Listopada przez Tomii MLQ-1938 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 12 Listopada #707739 Udostępnij Napisano 12 Listopada Więc tak kolego sympatyczny... Amx jest do nauczenia, to nic trudnego. Zgłaszasz, masz mikro, jesteś aktywny, wesoły i to jest dużym plusem. Ale jest jeden OGROMNY minus, sam wiesz pewnie jaki. Nie wymagam cudów jeśli chodzi o kulturę. Można przeklinać, można nawet pocisnąć kolegę w żartach (już nawet na to oko przymykam) ale wszystko jednak ma jakieś granice zwłaszcza, że Admin ma dawać przykład innym graczom No nadziałeś mi się zaraz po podaniu i kilka osób również nie było zachwyconych Twoim słownictwem co zostało mi niestety delikatnie podkablowane 😈 Kota nie ma, myszy harcują jak to mówią... Musisz zapanować nad wypowiedziami żeby nie były...hmmm... zbyt ordynarne Przykro mi ale nie tym razem Livio dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 12 Listopada #707740 Udostępnij Napisano 12 Listopada Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl MLQ-1938 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi