DedFacker Napisano 7 Września 2015 #326785 Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Witam mam problem dotyczący skinów oraz kluczy/skrzynek,miałem skin do AK47 o nazwie Aqua Marine teraz go nie mam,miałem 4 klucze oraz 2skrzynie do M4,1 do Deagle i 4 do AWP i teraz ich nie mam... proszę naprawcie ten błąd bo przez to tracicie graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 7 Września 2015 #326799 Administrator Udostępnij Napisano 7 Września 2015 moze ustawiles latwy pin i ktos Ci sie wlamal ? Nie ma takiej mozliwosci, zeby teraz skiny sie usuwaly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DedFacker Napisano 7 Września 2015 Autor #326897 Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Nie nie nie ;D nie ma bata zeby ktoś się włamał,jest wielu graczy którzy potwierdzą mój problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal. Napisano 7 Września 2015 #326993 Udostępnij Napisano 7 Września 2015 pozatym jakby się wkradł to po co ? Jak komenda /daj została usunięta. No i w koncu mała jest mozliwość na włam ponieważ musisz odgadnąc hasło do konta oraz pin.. Jak dla mnie małe prawpodobieństwo włamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Września 2015 #320561 Udostępnij Napisano 8 Września 2015 W dniu wczorajszym, zostało sprawdzone i naprawione (o ile był błąd) znikanie Waszych skinów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Września 2015 #320560 Udostępnij Napisano 8 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi