kaju14 Napisano 10 Listopada #707660 Udostępnij Napisano 10 Listopada Witam na tym serwerze wczorah wykupiłem super vipa i dzisiaj jak wchodzę to jest kicked I że nie prawidłowe hasło ale ja nawet nie jestem na serwerze to co mam zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 10 Listopada #707661 Udostępnij Napisano 10 Listopada Podczas zakupu musiałeś podać hasło, hasło należy wpisać w konsoli: setinfo "_pw" "twoje hasło" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaju14 Napisano 10 Listopada Autor #707662 Udostępnij Napisano 10 Listopada Wpisuje i dalej to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 10 Listopada #707671 Administrator Udostępnij Napisano 10 Listopada wpisz moze tak: setinfo _ss twojehaslo po setinfo i po ss spacja Jeżeli nadal nic to napisz mi na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 10 Listopada #707672 Administrator Udostępnij Napisano 10 Listopada Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi