kaju14 Napisano 10 Listopada #707660 Udostępnij Napisano 10 Listopada Witam na tym serwerze wczorah wykupiłem super vipa i dzisiaj jak wchodzę to jest kicked I że nie prawidłowe hasło ale ja nawet nie jestem na serwerze to co mam zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 10 Listopada Admin CS 1.6 COD 200 Premium #707661 Udostępnij Napisano 10 Listopada Podczas zakupu musiałeś podać hasło, hasło należy wpisać w konsoli: setinfo "_pw" "twoje hasło" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaju14 Napisano 10 Listopada Autor #707662 Udostępnij Napisano 10 Listopada Wpisuje i dalej to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 10 Listopada #707671 Administrator Udostępnij Napisano 10 Listopada wpisz moze tak: setinfo _ss twojehaslo po setinfo i po ss spacja Jeżeli nadal nic to napisz mi na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 10 Listopada #707672 Administrator Udostępnij Napisano 10 Listopada Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi