nasu Napisano 7 Września 2015 #326730 Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Siema, Zbieram info kto pisze się na trening w tym tygodniu. Najbliższy termin to środa 9 września godz. 21:30 Czekam na info. Pozdrawiam, nasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejczu Napisano 7 Września 2015 #326916 Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Jak net mi się ogarnie jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 8 Września 2015 #327028 Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Być szczerym Nasu ? Może mamy klan co zagra ale jeżeli chodzi aktywność na forum zerowa , są 3 osoby co wejdą bo mają "rangę" tutaj reszta bez ani śladu , logis nie wiem jak to robił ze byli , pewnie dawał znaka , szkoda że nie mają własnej inicjatywy aby wejść. Dla mnie z każdym dniem patrząc na to odechciewa się ze na forum jest klan albo się skupimy i zorganizujemy albo przepadnie. Jeszcze opcja jest wymienić niektórych osób. Pro po treningu godzina mi niestety nie pasuje wcześniej około 19 bym mógł . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
logiś Napisano 8 Września 2015 #320579 Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Nie dam rady, ale dam info pozostałym. Wróciłem wariaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nasu Napisano 8 Września 2015 Autor #320546 Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Jak nie będzie większości pasować to przełożymy na kiedy indziej. Może dać znać pozostałym info via steam?? Ja chyba nie mam wszystkich dodanych do znajomych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 8 Września 2015 #320570 Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Piątek około 20 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 9 Września 2015 #327241 Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Nasu nasu masz inne propozycje też czasu podawaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 23 Września 2015 #333262 Udostępnij Napisano 23 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi