Hymel Jadwiga Napisano 14 Listopada #707835 Udostępnij Napisano 14 Listopada Data zdarzenia: 14.11.2024 Nick gracza: Hymel Jadwiga Dowody: [MultiHeadBans]-------------------------------------[MultiHeadBans] ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: Hymel Jadwiga ||| IP: 91.198.89.86 ||| SteamID: STEAM_0:0:68630482 ||| Admin banujacy: sputo_xvc ||| Powod: Wkurwianie ||| Ban utworzony: 14.11.2024 - 21:09:49 ||| Dlugosc: 5 minut ||| Serwer: Multi-Head PaintBall [LEVEL | SKIN | VIP] (de_dust2002) ||| Pozostaly czas: 5 minut ||| Wygasnie: 14.11.2024 - 21:14:49 [MultiHeadBans]-------------------------------------[MultiHeadBans] Świadkowie: wszyscy obecni na serwerze Uzasadnienie: Admin banuje graczy w obraźliwy sposób upominając przy tym innych o kulturę (hipokryzja). Dodam, że żadnych niekulturalnych słów nie użyłem i wszystkie moje wypowiedzi byłe zgodne z dystansem oraz granicami innych uczestników konwersacji. Dawanie bezpodstawnego bana przez admina nie powinno mieć miejsca na serwerze. Pozdrawiam Hymel Jadwiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bewi Napisano 14 Listopada #707836 Udostępnij Napisano 14 Listopada Siems, wstaw demko/demka i rozpisz się dokładnie. Tak samo @ sputo_xvc zapraszam do rozpiski. Resztę zostawiam @ strafelegit opiekunowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hymel Jadwiga Napisano 14 Listopada Autor #707837 Udostępnij Napisano 14 Listopada Dlaczego mam to robić? Nie macie żadnego wzoru skargi gdzie jest ustosunkowana konieczność do rozpisywania demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bewi Napisano 14 Listopada #707838 Udostępnij Napisano 14 Listopada Dlatego by mieć powód do skargi, skoro zgłaszasz, że zachowuje się nieodpowiednio, to także musisz to udowodnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hymel Jadwiga Napisano 14 Listopada Autor #707840 Udostępnij Napisano 14 Listopada Jest podłączony wycinek z konsoli z powodem nieodpowiednim do używania dla osoby posiadającej jakąkolwiek rangę Ponawiam też, że bez odpowiedniego wzoru skargi, sprawdzaniem demka o słuszności powinna zająć się osoba rozpatrująca skargę na podstawie podanego czasu na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sputo_xvc Napisano 14 Listopada #707841 Udostępnij Napisano 14 Listopada Po wejściu na serwer zwróciłem na twoje niewłaściwe teksty i zachowanie na serwerze które nie było adekwatne. Po zwróceniu Ci uwagi (brak reakcji) po kolejnym razie dostałeś kicka. Po ponownym wejściu na serwer skierowałeś w moją stronę o to taką wiadomość. [VIP] [Level: 5] Hymel Jadwiga : ktoś tu ma sztywno tam gdzie słońce nie dochodzi xD Po tej wiadomości zostałeś ukarany banem na 5min. Pragnę jeszcze dodać,że owy powód jest dodany przez administracje która uważa,że jest on normalny jak inne pozostałe. Bewi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hymel Jadwiga Napisano 14 Listopada Autor #707842 Udostępnij Napisano 14 Listopada (edytowane) nie widzę aby przy mojej wypowiedzi znajdował się twój nick, także jeżeli twoim dowodem są przypuszczenia i osobiste domysły to jest to nieodpowiedni dowód. Dodam również, że w regulaminie serwera nie jest ustosunkowane co jest uważane za "odpowiednie" zachowanie. Edit. Skoro administracja przyjmuje owy powód za dopuszczalny to bany/kicki za kulturę są istną hipokryzją Edytowane 14 Listopada przez Hymel Jadwiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sputo_xvc Napisano 14 Listopada #707843 Udostępnij Napisano 14 Listopada Ty i twój kolega kierowaliście wiadomości jednoznacznie w moją stronę po ostrzeżeniu,kicku i banie. Po otrzymaniu przez Ciebie bana i opuszczeniu serwera twój kolega/koleżanka przejął twoją rolę. A wracając to mimo zwrócenia Ci uwagi nie reagowałeś w żaden sposób a wręcz dalej się nasilało stąd moja decyzja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hymel Jadwiga Napisano 14 Listopada Autor #707844 Udostępnij Napisano 14 Listopada Ponawiam zapytanie, czy gdziekolwiek był wymieniony TWÓJ nick czy dalej kierujesz się przypuszczeniami? Zważając na fakt, że kilka osób prowadziło konwersacje bez twojego udziału zgodnie z utrzymaniem granic humoru danych osób. Jeżeli w regulaminie nie macie zawartego zakazu używania słów "onlyfans, cycki itd, itp" to nie masz podstawy do upominania za jakiekolwiek jego złamanie, a upominanie za kulturę takowym jest Dodam, że za zachowanie pozostałych graczy nie odpowiadam zwłaszcza, że nie mam udowodnionych żadnych korelacji z nimi więc nie możesz zarzucić, że był to mój kolega więc dlaczego jest to podpinane pode mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 14 Listopada #707845 Udostępnij Napisano 14 Listopada To zacznijmy, bo widzę, że pisząc skargę na admina, myślisz o podbiciu ego. 1. Admin nie banuje w obraźliwy sposób (taki powód jest możliwy do wyboru, tak odgórnie ktoś ustawił, więc jest to zwykły powód). Nie żyjemy w kolorowym świecie, a jeśli irytujesz swoim zachowaniem, to nadanie bana z powodem "wkurwiasz" to nic złego. 2. Pisanie tekstów typu "ruch*** się, jakieś onlyfansy i inne" to nie jest normalne, a to, że nie ma tego w regulaminie, nie oznacza, że możesz tak robić. Jeżeli tak robisz, oznacza to, że masz niespełnione fantazje i udajesz z kolegami, że uprawiacie miłość w Counter Strike 1.6. 3. Dostałeś najpierw kicka, nie bana, więc mogłeś się domyślić, aby tak nie robić. 4. Jeden z waszych kolegów otrzymał perma za bycie debilem i kozaczeniem na mikrofonie, że on to bana może dostać, no i dostał. Więcej tutaj nie wbiję (po zobaczeniu okazało się, że jest to admin PaintBalla z innej sieci cskatowice). Po sprawdzeniu tego jesteście wszyscy znajomymi, którzy wbili sobie na serwer i myślą, że będą poniżać adminów, pisząc, że regulamin musi być akceptowany przy wejściu na serwer i inne gorsze gówna. Wbiliście dzisiaj pierwszy raz na serwer i mam nadzieję, że będzie to wasz ostatni raz, chyba że się ogarniecie i zastanowicie nad swoim podejściem. Pamiętajcie, że to wy u nas gracie, nie my u was. Nie podoba się to, do widzenia. Jeżeli dalej będziecie się tak prezentować i udawać kółko wzajemnej adoracji z ego topem, to wszyscy dostaniecie Blacklistę na ten serwer i już tu nigdy nie wejdziecie. To nie jest plac zabaw. Jak macie problem, to króciutko. PS: Oczywiście skarga odrzucona i jedyne z czego powinieneś być zadowolony to to że nie trafiliście wtedy na mnie tylko Admin zgłosił mi to po tym jak już była końcówka. Hymel Jadwiga, urlopowy pemeq, sputo_xvc i 1 inny dodali reakcje 1 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hymel Jadwiga Napisano 14 Listopada Autor #707846 Udostępnij Napisano 14 Listopada (edytowane) Jeżeli masz ochotę się wykazać to zapraszam w jakiś dzień ta Teamspeak aby móc się przekonać do mojego szczęścia, że na ciebie nie trafiłem xDD Podsumowanie jest rozbawiające z każdej jego strony xD Doedukujcie się w strefie prowadzenia serwera bo to hit co robicie Edytowane 14 Listopada przez Hymel Jadwiga urlopowy pemeq dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano Piątek o 22:42 #707893 Administrator Udostępnij Napisano Piątek o 22:42 Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi