SebaVHS Napisano 17 Listopada 2024 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2024 Nick: SebaVHS Wiek: 24 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem rok temu na sąsiednim serwerze (cod 200) i posiadam dużą wiedzę. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5 Staż w CS-sie: 12 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Jestem bardzo pracowitą osobą i uważam, że jestem odpowiednią osobą na tym miejscu oraz bardzo dobrze znam regulamin. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 6-7 godzin Kontakt: Discord, Forum, Steam. Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/SebaVHS/91.224.117.123:27015/ Narotir i ''Kierownik'' dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq Napisano 20 Listopada 2024 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2024 Widać twoje zaangażowanie na grę na serwerze, podeślij mi swój Sid w celu nadania uprawnień na serwerze. Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq Napisano 20 Listopada 2024 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2024 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi