SebaVHS Napisano Niedziela o 20:33 #707972 Udostępnij Napisano Niedziela o 20:33 Nick: SebaVHS Wiek: 24 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem rok temu na sąsiednim serwerze (cod 200) i posiadam dużą wiedzę. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5 Staż w CS-sie: 12 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Jestem bardzo pracowitą osobą i uważam, że jestem odpowiednią osobą na tym miejscu oraz bardzo dobrze znam regulamin. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 6-7 godzin Kontakt: Discord, Forum, Steam. Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/SebaVHS/91.224.117.123:27015/ Narotir i ''Kierownik'' dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urlopowy pemeq Napisano 23 godziny temu #708062 Udostępnij Napisano 23 godziny temu Widać twoje zaangażowanie na grę na serwerze, podeślij mi swój Sid w celu nadania uprawnień na serwerze. Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urlopowy pemeq Napisano 23 godziny temu #708063 Udostępnij Napisano 23 godziny temu Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi