MLQ-1938 Napisano Niedziela o 22:26 #707980 Udostępnij Napisano Niedziela o 22:26 Może jakiś konkurs dla top10 Top15 servera? Przeglądałem forum i ostatni był 2,3 lata temu Wydaje mi się że jest to ciekawe 🫡 urlopowy pemeq i _Michellese dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano Niedziela o 23:02 #707981 Administrator Udostępnij Napisano Niedziela o 23:02 Można zrobić od następnego resetu. Tylko @ ~Czarna~ będzie musiała pilnować topki ~Czarna~ i MLQ-1938 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Michellese Napisano Niedziela o 23:41 #707982 Udostępnij Napisano Niedziela o 23:41 W sumie dobrze myślisz Emelku🫢 MLQ-1938 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano Poniedziałek o 03:50 #707986 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 03:50 Jestem za a @ ~Czarna~ zawsze możemy pomóc 🙂 MLQ-1938 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano Poniedziałek o 05:42 #707990 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 05:42 Racja, konkursów nie było dość dawno dlatego @ MLQ-1938 jestem jak najbardziej za. Trochę od tego odeszłam dlatego, że w topce za czasów konkursów były cały czas te same osoby, które już vipa miały i tylko sobie go "dobijały". Stali ale słabsi gracze zaczęli się denerwować, że nie mają szans nic wygrać więc już nawet były kombinacje typu "top30 od końca" żeby każdy miał szansę dostać tego vipa nawet na kilka dni. Później gdzieś się towarzystwo porozchodziło, średnio było komu te konkursy robić. Teraz serwer zaczyna trochę żyć na nowo, są nowe osoby, które pojawiają się regularnie więc śmiało można z konkursami ruszyć na nowo. I dziękuję @ Smokuuu za chęć pomocy ale jedyną osobą, która tutaj będzie mi MUSIAŁA pomóc jest Król udziwaczniania topek czyli @ aquax bo ja teraz tego nie ogarniam 😂 Chyba to tyle w tym temacie, czekajcie na info na koniec miesiąca MLQ-1938 i aquax dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano Poniedziałek o 05:42 #707991 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 05:42 Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi