ToBi Napisano 18 Listopada 2024 Support Admin #708010 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2024 Nick na serwerze: SMURF Wiek: 22 Znajomość AMXX (0/8): 6 Doświadczenie: Posiadałem admina na kilku albo i kilkunastu serwerach cs 1.6 oraz cs go/cs2. Zawsze byłem w pełni zrozumiały dla graczy jak i potrafiłem rozwiązać każdy konflikt, z graczami łapię dobry kontakt i staram się taki utrzymać. Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: tak SID: STEAM_0:0:119350311 Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561198198966350/ Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/SMURF/91.224.117.122:27015/ Kontakt: forum, steam, fb, snapchat (podam w prywatnej wiadomości) Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Myślę że może się przydać kolejna para rąk do pomocy przy pilnowaniu serwera, chciałbym też pomóc utrzymać serwer w jak najlepszej kondycji żeby ciągle mógł się rozwijać w świetnej społeczności bez żadnych spięć oraz przez staż jako admin oraz członek UBT i opiekun UBT ( każdą akcję dobrze analizuje zanim wydam ostateczny werdykt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 18 Listopada 2024 Opiekun CS 1.6 PAINTBALL #708011 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2024 Na tym koncie grasz od 3dni. Podanie napisz za tydzień jak będziesz dalej grał to przyjmę (nie chce sytuacji że ktoś wraca po paru latach i nagle mu się znudzi) Livio dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 18 Listopada 2024 Opiekun CS 1.6 PAINTBALL #708012 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2024 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi