Skocz do zawartości

[Moderator] pemeq

Rekomendowane odpowiedzi

Imię: Szymon

Czas spędzony na forum:  dużo 

Doświadczeniie w moderowaniu: byłem moderatorem tutaj i jest dość dobre 

Czy obsługiwałeś wcześniej Panel Moderatora?:tak 

Czy miałeś jakieś ostrzeżenia na forum?: tak (odrobione i odpokutowane)

Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: zależy od dnia ale w każdej wolnej chwili staram się wejść na forum 

Dlaczego Ty(rozbudowana wypowiedź)?: Dużo osób mnie zna, większość lubi, znajdzie się grono które i nie, staram się wykonywać obowiązki mi powierzone sumiennie, jestem komunikatywny i zawsze staram się działać na korzyść forum. Moderatora posiadałem już tutaj lecz z powodów prywatnych musiałem zrezygnować, podczas bycia nim nie było ze mną większych problemów i wykonywałem to co do mnie należy. Siedzę i pilnuje chatboxa i nie staram się odpowiadać nowym graczom i doradzać.

• Opiekun Sieci

Jesteś aktywny to jak najbardziej - ale przypadkiem nie miałeś urlopu spowodowanego sprawami zdrowotnymi?

Jakby moim zdaniem przede wszystkim powinieneś się upewnić przed pisaniem podania, czy przypadkiem znowu coś się nie wydarzy. Nie mam żadnego problemu z tą kandydaturą, aczkolwiek no fajnie byłoby nie rezygnować za moment w chwili trudniejszego okresu życiowego.

Patrząc realnie na twoją kadencję jako redaktor to jesteś już nim 3 raz z kolei i akurat przekorny los chciał, że podania pisane przez Ciebie były składane w mniej więcej podobnych odstępach... Nie mogę Ci zaufać jednak z głównego powodu, że jak dołączyłbyś do naszego grona to nie wiadomo czy za jakieś pół roku by szła rezygnacja z twojej strony. Byłeś moderatorem więc doświadczenie posiadasz, lecz jestem też tego zdania, że czasem trzeba dać szansę tym co jeszcze nie próbowali nim zostać. Kto wie, może te osoby z tzw. świeżą głową mogłyby coś odmienić na sieci. Moim zdaniem najlepiej odnajdujesz się w obecnej roli i niech tak na razie zostanie. Jeśli jednak poważnie się zastanowisz i byłbyś 100% pewny, że nie zrezygnujesz to wtedy spróbuj napisać podanie.

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

• Mefedr0n changed the title to [Moderator] pemeq
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...